Začalo to zhruba před rokem, kdy se na jejich chalupu ,,přistěhovala" cizí kočka se svým již dospělým kotětem… „Pár dní na to se jí ale narodila další koťata. Jedno z nich, takové malé, pohublé a černé nám ale na naší chalupě nechala,“ píše Lucka.

Koťata se narodila zcela zdravá...
Autor: Lucie Trykalová
„No a my, protože zvířata máme rádi, jsme neměli srdíčko na to, aby jsme se ho zbavili.  Nechali jsme si ho.  Pacička, jak jsme kočičku později pojmenovali, ale neměla ocásek, jen takovou bambulku. Na veterině nám řekli, že ocásek je nejspíš ,,ulomený" a pak jsme se také dozvěděli, že kočička hodně šilhá a má rozšířené zornice a tím pádem nevidí.“

Fenka Betynka kojí dvouměsíční koťátko!

Fenka Betynka kojí dvouměsíční koťátko!

Jsou jako pes a kočka. To se často říká, když někdo někoho nesnáší. Dvouletá fenka Betynka a dvouměsíční koťátko Micka toto rčení postavily na hlavu.…celý článek

... a slepá kočička se o ně vzorně stará.
Autor: Lucie Trykalová
Časem si ale se svými handicapy dokázala poradit a nedávno se jí také narodila čtyři krásná a zdravá koťátka s ocáskem a vidoucí. Pacičce v té době byl sice jenom jeden rok a byla velmi malého vzrůstu, ale i tak se o svá koťátka dokázala vzorně postarat! Nyní už máme jen dvě koťátka, která stále nabízíme. Zbylým jsme už našli nový domov,“ dodává Lucie Trykalová.

Zažili jste i vy zajímavý příběh se svými domácími mazlíčky? Podělte se s ním s ostatními čtenáři Blesk.cz a spolu s fotkami ho pošlete na tip@blesk.cz!