DISKUSE K ČLÁNKU

cocococo:Ja bych to tak komplikovane nevidel.Zacne prasatko zlobit,nebo ma trochu vic kg nez ma mit ,a staci jedna dobre mirena rana palickou a je na BBQ.A nepotrebuju k tomu zadny knedliky a ani zeli.

(31. 12. 2010 09:53)

onkr:Dobrý den, sice nemám zkušenosti s chovem v bytě, jelikož mám prasátko na dvorku ale s článkem uživatele kakki plně souhlasím. Prasátko mám krátce-2 měsíce ale s chováním psa nebo štěněte se prasátko velmi těžko srovnává.-psa máme také, tak vím o čem mluvím. Já mám gottingenské prasátko a jelikož byla nejmenší z vrhu tak má v 5 měsících cca3 kg-díky velkému důrazu na krmení. Takže i u nás se dá sehnat velmi malé prasátko za rozumnou cenu. Článků je na netu a chovatelských webech dostatek-jsou to velmi aktivní zvířátka-dle mého více než pes Samotná v baráku by nadělala asi pěknou paseku. Velmi čistotná zvířátka a hlavně svéhlavá. Psi k nám vzhlíží, kočky na nás shlíží, jen prase se na nás dívá zpříma.

(16. 09. 2010 09:46)

kakki:Dobrý den, nedá mi to, abych nereagovala. Tento článek je jedna velká lež!!! Sama mám více jak rok miniprasátko v bytě, takže vím, o čem mluvím. Prasátka typu Roayal Dandies se v Evropě ani v České republice nechovají. Chovatelé u nás sice nabízí prasátka pod tímto názvem, jedná se však o jiný druh nebo dokonce křížence, kteří v dospělosti budou mít mezi 40 - 70 kilogramy (někdy i více). Navíc soužití v bytě je značně problematické, neboť prasátka často ničí nábytek a vybavení bytu a rozhodně nevydrží celý den sama. Čuníci jsou velmi tvrdohlaví a nikdy svého pána nebudou poslouchat jako pes, protže nikdy k člověku nebudou v podřízené roli, na to jsou příliš inteligentní. Před koupí je proto dobré přečíst si seriózní informace ze zahraničních webů (především z USA), protože po českém internetu kolují více méně takovéto lživé články.

(14. 09. 2010 20:42)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy