František Klapal:Já s tímto mám teda bohužel dost negativní zkušenosti. Když jsem u nás maloval naposledy, tak to nedopadlo moc dobře. Zdi se začaly šíleně loupat, někde byly fleky a tak. Možná je to i tím, že tu máme hodně staré omítky. Chystám se znovu malovat někdy po Vánocích a tentokrát si na to vezmu určitě nějakou profi firmu. Vidím to nejspíš na tuto - https://www.bratrimaliri.cz/
mona30:....... když uklízet, tak jen když je to potřeba??? a to vypadá jako jak ? když už není kam šlápnout a do čeho si uvařit kafe? ... no nazdar babi s Vám bych chěla bydlet.
.....a jestli Vaše děti neznaj hodnotu peněz tak za to asi nemůžou oni ale Vy.
zada:Tak vánoce jsem přestal uznávat už dávno, jsou to svátky jedu (všichni příábuzní se "milují" i když se celý rok nemusí vidět. Tak vánoce fakt nemusím, stres,m nakupování, pečení ( k ničemu). Dárky? to je další stres. A ješztě před tím ukláízet a dokonce malovat??? No to by mě mohlo tak leda políbit nohu.
Blbnutí v prosinci jsem nechal na jiné. Když malovat tak abych mohl otevřít okna - léto, jaro. Když dárky, tak během roku uděla tněkomu radost, když uklízet, tak jen když je to potřeba.
Mě tohle hysterčen í , který mi někdo vnucuje nebaví. Tak jsem s tím skončil.
Radši pojedu s rodinou na hory. Vánoce by měli být pro děti do 10 let. "pubertas" to mají jen na to, aby dostali drahou věc, a stejně to neocení... (oni ani nemůžou, protože neznaj hodnotu peněz).
Jasně říkám vánoce NE!!!!Malování před vánoci - blbost.
mona30:....... když uklízet, tak jen když je to potřeba??? a to vypadá jako jak ? když už není kam šlápnout a do čeho si uvařit kafe? ... no nazdar babi s Vám bych chěla bydlet.
.....a jestli Vaše děti neznaj hodnotu peněz tak za to asi nemůžou oni ale Vy.