DISKUSE K ČLÁNKU

Lubica258:Mě taky baví kreslení. Je super, když má člověk nějaký koníček, u kterého je za ním něco vidět. Manželka mě v mém koníčku naštěstí podporuje, takže jí nevadí, že mu věnuji hodně času. Abych se jí trochu odvděčil, tak jsem namaloval obrázek jen pro ni, který jsem u http­s://ww­w.re­klam­ni-tasky.eu/latkove-a-bavlnene-tasky/ nechal natisknout na látkovou tašku a s tou chodí na nákup.

(19. 09. 2019 06:20)

Eva Komárková: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(13. 12. 2010 15:23)

esdd:Myslim,ze p.Gott svym malovanim se odreaguje od veskereho stresu (a toho musi byt habadej).A to,ze nekdo nepochopi,ze dostava kazdy rok Slavika-tak tomu uz vubec nerozumim.Vzdyt je to to nejlepsi co Cesko vubec ma a vetsina naroda je na nej urcite hrda.Ja osobne si rada poslechnu jeho pisnicky-vetsinou ty starsi a priznejme si,ze doposud je tato osobnost svym hlasem proste spicka.

(13. 12. 2010 09:23)

genicon:Je opravdu neuvěřitelné s jakou tvrdohlavostí, urputností a výdrží pan Karel Gott již dlouhá léta prokazuje absolutní absenci soudnosti a sebekritiky.
To, že někdo, kdo vůbec neumí malovat, má jako koníčka malování, bych uměl pochopit u někoho, kdo je tak nějak "mimo mísu". Jsou to titíž lidé, kteří často baví národ svými výstupy na začátku každé ze všech těch "superstárů, talentmánií, xfaktorů" atd. Tam jsou to zase lidé, kteří mají jako koníčka zpěv, ačkoliv vůbec neumí zpívat. Říká se jim "hvězdná pěchota" a skutečnost, že jejich hlava se objeví v bedně, je pro ně zřejmě natolik úžasná a důležitá, že jim je úplně jedno, že budou v televizi za blby.
Už vůbec to ale nechápu u někoho, jako je pan Gott.
Ten je v čele hvězdné pěchoty výtvarných umělců.
Zřejmě nikdy nepochopil, že každému malování předchází kresba a to, že ten, kdo neumí kreslit, prostě nemůže malovat. (Pokud to ovšem není zábavný šimpanz, nebo slon v zoo)
Pan Gott VŮBEC NEUMÍ KRESLIT!!
To je fakt a nic s tím nenadělají protesty jeho fanoušků.
Jeho kreslení je na úrovni obrázků, které si do památníčků věnují předpubertální dívky na základní škole. Myslím, že celé neštěstí pana Gotta spočívá v tom, že je to pan KAREL GOTT a všichni, se kterými se stýká, mu lezou do konečníku.
Ke své hanbě musím přiznat, že i já se s ním znám, tykáme si, nikam mu nelezu, ale nikdy jsem mu na toto téma nic neřekl. Dobře vím, že nesnese kritiku a tím, že bych byl jediný, kdo by si dovolil mu k jeho zoufalému malování něco povědět, byl bych okamžitě já za toho, kdo tomu nerozumí. Kéž by Karel mohl slyšet aspoň setinu komentářů a posměšných poznámek z úst opravdových mistrů v oboru. Snad by ho to vrátilo zpátky na zem. Většina z nich se ale stejně jen pousměje a mávne rukou.
Trapné, nehezké, nešikovné a hloupé kresby nestačí opatlat barvami, aby se z toho stalo malování.
A štětec v zubech na trapně naaranžovaném snímku, ten už tomu jen dodá korunu.
On si snad vážně myslí, že je malíř!?
Bože! (Gotte!)

(12. 12. 2010 13:49)

pgga:Nevim..ale P.Gott rekl ze maluje pro radost a na tom nevidim nic spatneho...spise naopak. Take rada hraji na klavir (ale na koncert to neni).
Nicmene nikdo nikoho nenuti si ten jeho kalendar s jeho vytvory koupit.
Cemu ja nerozumim je ze vyhral Ceskeho Slavika 36X...nad tim se zastavuje rozum. Opravdu se tam v Cechach nikdo nenasel po dobu 36 let kdo by byl lepsi?

(12. 12. 2010 23:11)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy