DISKUSE K ČLÁNKU

altikovec:To teda nevím, ale zvířata nejsou dárek. Když už, tak po předchozí domluvě, ale určitě ne zvíře jako překvapení. Sice překvapíte hodně, ale za cenu risku, že o zvíře nebude pečlivě postaráno. Tipy na dárkové předměty nabízí na internetu http­://www­.porad­darky­.cz Možná tam bude něco lepšího a vhodnějšího, ale určitě ne živého.

(18. 12. 2010 23:14)

lemonkaaa:to jste mě pobavili s tím mravenčáriem, pro neznalé - je to antkvarium. A je to super, máme to doma.

(16. 12. 2010 18:05)

lemonkaaa:Sorry, přehlídla jsem to, je tam správně napsaný..

(16. 12. 2010 18:28)

abstergo:Morče je velmi křehký a senzitivní tvor - co se týče fyzických dispozic i péče o něj. Pokud včas nerozpoznáte a NENECHÁTE LÉČIT jeho zdravotní problémy, čeká ho nepříjemná smrt. Morče je zvyklé žít ve stádečku a nemělo by proto být chováno jednotlivě. Dokáže toto splnit dítě?

(16. 12. 2010 17:57)

veronika.praha:Také jsem toho názoru, že psi nejsou zrovna nejlepším dárkem, a to hlavně pro děti. Co si pamatuji, vždycky jsem jako dítě chtěla pejska a přála si ho k Vánocům, ale naštěstí mamka má zdraví rozum a nepořídila mi ho a za to jí jsem dnes velice vděčná. Tehda mi totiž bylo úplně jedno co to bude za rasu, jestli to bude víc nebo míň chlupatý, hlavně že to bude pes! Ale vedle toho jsem chtěla jiné věci a trávit čas jinak a na toho pejska bych se vybodla a mamka by se musela starat. Nakonce jsem si ho stejně pořídila, ale to jsem na 100 % věděla, že ho chci a uvědomovala si, co to všechno bude obnášet a brala to vážně. A myslím, že spokojenost je na obou stranách, já mám vysněného a úžasného mopsíka a on má, alespoň doufám, výbornou paničku. A to je velice důležité, aby i pes byl spokojený a chtěný, oni to totiž vycítí a dají vám to najevo :o)))))

(16. 12. 2010 14:27)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy