DISKUSE K ČLÁNKU

kubenah:Od roku 1976 mám c***u stanici a chovám ,napřed jsem chovala maltézáčky a jako první jsem zavedla v ČS chov boloňských psíků.Když jsem začínala,nebyly granule,ani konzervy a jezdilo se na nutku pro maso,­vaři­lo,at­d.Dn­es krmím již 20 roků granulemi eukanubou a kupuji kvalitní konzervy Darlink,v misce mají pořád granule a v 11 hod.dopoledne dostanou konzervu,jako doplněk přidávám vařenou rýži,spařené ovesné vločky,nebo těstoviny.Moji psi jsou zdraví a dožívají se věku 13-16 let.Nyní mám štěňata,tak dostávají totéž,jen junior granule konzervy,3x denně.Jinak z buvolí kůže žvýkačky na hraní.Jako odměnu piškotek,nebo vařené drůbeží srdíčka,krky-ty syrové ,ale posekané.Každé štěně dostane při odběru na měsíc krmivo a knihu,kterou jsem o těchto plemenech napsala,kde se dozví od odběru štěňat vše,co nový chovatel potřebuje.Mám i web.stránky- www.bo­lona­ci.**­*,tak se na ně mrkni.Kuběnová

(06. 01. 2011 22:53)

anil:Krmte štěňátko jen popelem a tukem (tj.granulemi-viz jejich složení). Jsou tam vitamíny - chceme totiž větší zisky.Také bychom celý život jedli granule, ale páníček nám nenasype, proto je sami nejíme. Chudáci zvířata po několika letech krmení granulemi i zvíře začne protestovat a raději chcípne hlady.

(06. 01. 2011 12:18)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy