DISKUSE K ČLÁNKU

Eva Komárková: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(30. 01. 2011 14:45)

kotena:Kuchyň má opravdu nádhernou,,moc se mi to líbí.Stejně jako jeho modely a přeju mu (narozdíl od zdejších závistivců) hodně štěstí do budoucna jak v práci,tak ve vztahu.

(29. 01. 2011 23:08)

chjo:plně souhlasim
má to pěkné, dobré vychytávky

lidi hold mají předsudky. že tu lítá plno pedofilů je fuk, ale to že dva lidi dělaj něco dobrovolně to lidem leží v žaludku stydte se *** povrchní, co se děje u nich doma do toho vám nic neni

(30. 01. 2011 10:25)

jity:Je to věc vkusu a každý by se měl doma cítit dobře. Mně ten dřez připomněl koryto, co míval můj dědeček pro prase. Nebylo sice z mramoru, ale jen ze žuly. Jinak Laffita mi nevadí a co dělá v soukromí je jeho věc.

(30. 01. 2011 10:34)

evita5555:Keď sa kubánci odtrhnú z reťaze, je to poriadny prúser. Tento nevkusný krpec si kúpi secesný dom a zariadi si ho ako kubánsku chatrč, ten musí byť štepený proti vkusu. A aby ešte vynikol, lebo v móde to nedokáže, tak si kúpi chudáka tigra a myslí si, že keď mu dá nažrať, tak ho tiger miluje. Keď sa to raz tomu tigrovi podarí, tak mu dúfam všetko to príkorie spočíta. Možno by sa naňho mali podívať policajti alebo sloboda zvierat pre týranie zvierat. Na slovensku máme tiež jedného takého, tiež sa tvári ako umelec, ale režíruje také potraťácke komerčné blbiny, ale tiež si myslí, že je výnimočný. Ale týmto kubáncom veľa ľudí sadne na lep, lebo oni pochopili, že čím väčšie nezmysly budú robiť, tým skôr upútajú a budú ich považovať za výnimočných. A ak aj navrhuje tieto dnešné príšerné topánky, v ktorých sa nedá v zásade chodiť, tak to len potvrdzuje moju teóriu, že si z ľudí robí srandu, lebo mu to dovolia, lebo keby ho nevychvalovali, neboli by in.

(29. 01. 2011 20:34)

(30. 01. 2011 14:44)

opinion:ten tygr ve clanku sporada 10 kg masa a ten co je na obrazkach, sporada 4 kg masa. Tak ja tomu teda nerozumim - ma jednoho tygra nebo dva? A zerou kazdej den jinak nebo to Blesk proste opet klasicky potentockoval??

(29. 01. 2011 01:35)

pompadurka:Take jsem se divila. Ale v Blesku je vsechno mozne.

(29. 01. 2011 12:20)

lysohlavek02:...je to hnus když se dva fousatý milenci volizujou a a navzájem si kvedlaj v análu...měli by jim zvýšit daně za tu jejich úchylku když se jim hnusí dělat děti..nepěkná věc je to..

(28. 01. 2011 22:20)

(29. 01. 2011 15:45)

(28. 01. 2011 17:17)

(28. 01. 2011 17:16)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy