adelinda:No od doby, kdy tu jeden znechucený čtenář napsal odkaz na její jedno video, jak si do oněch míst za přítomnosti kamer a X chlapů cpe velkou plechovici a roztahují jí inkriminované partie jakýmsi kovovým přístrojem a ona kouká a směje se, mám na ni svůj názor.. Byla naprosto perverzní a nechutná.
lemoninka:nechápu, že nám pořád cpou tyhle nány, které roupama neví co dělat, tak se cpou do televize a do novin s fotkama z utz apod. a každá má komplikovaný porod a jde jí o život..... a mimino nepotřebuje pokojíček, ale aby se o něj mamina dobře postarala. takže podle mě by se měla starat o to, aby měla postýlku co nejblíž u sebe místo toho, aby měli s mužem soukromí. tyhle blbky to maj převrácený. ale co můžu čekat, když někde v televizi řekla, že vůbec nevaří. to pak nevim, co ty její děti budou papat. na kojeneckém mléce nebudou do osmnácti. měla by se naučit vařit a neukazovat nám vaginu.
variace:více příspěvků jsem už nečetla, Vy jste to vystihl přesně. Nejraději mám tu, jak nám ji ukázala s dvěma mrkvemi. A to prý údajně směla moderovat na TV pořad "Maminka". Říká se, že z kur..vy, bývá dobrá máma. Nevím, možná ano. Ale nemá se cpát do médií.
variace:více příspěvků jsem už nečetla, Vy jste to vystihl přesně. Nejraději mám tu, jak nám ji ukázala s dvěma mrkvemi. A to prý údajně směla moderovat na TV pořad "Maminka". Říká se, že z kur..vy, bývá dobrá máma. Nevím, možná ano. Ale nemá se cpát do médií.
matahari:z Ikei. Měli jsme ji v obýváku. Jednou jsem se sprchovala, dětem jsem pustila video, ale oni začli nějak blbnou a jezdit s Tatrovkama a tu lampu povalili - ne úplně na zem, ale opřeli o zeď. Stalo se to, že se žárovka dotýkala papíru a když jsem přišla ze sprchy, tak už doutnala a začínala hořet. Určtě bych jí nedávala do dětského pokoje.