Měla by to být holčička Zuzanka, ale ani doktorka si tím pořád ještě není na 100% jistá. „Miminko má totiž pupeční šňůru mezi nožičkami. Takže to bude pro mě i pro manžela asi překvápko až na porodním sále,“ směje se Decastelo.

Pokojíček poroste s dětmi

Přesto, že do porodu Evě ještě pár týdnů zbývá, už má pro miminko připravený i pokojík, kde bude s prvorozeným synem Michálkem. „Snažila jsem se to nakombinovat tak, aby ten pokojík rostl s dětmi, a vybírala jsem věci, které se hodí pro kluka i pro holčičku,“ řekla pro pořad Prominenti (TV Barrandov).

Hádejte - bude to holčička Zuzanka, nebo přece jenom další kluk?
Autor: Prominenti, TV Barrandov
Hádejte - bude to holčička Zuzanka, nebo přece jenom další kluk?

Nachystaná je už i postýlka pro miminko. Jak jsme si všimli, dětský pokojík je hned vedle manželské ložnice, ve které ale nejsou dveře. „Míša skoro nespí, a když už, tak jde spát tak pozdě večer, že jsme s manželem Reném úplně mrtví. Takže jestli se ptáte na sexuální život, tak ten je prakticky na nule,“ povzdechne si.

Pokojík Eva Decastelo nakombinovala tak, aby rostl s dětmi.
Autor: Prominenti, TV Barrandov
Pokojík Eva Decastelo nakombinovala tak, aby rostl s dětmi.

Výbavička: Za růžovou můžou hormony…

„Vždycky jsem si říkala, že jestli někdy budu mít holčičku, nikdy nebude chodit v té hrozné růžové. Jenže v těhotenství se mnou hormony dělají divy. A já se přistihla, že nakonec nakupuju všechny tyhle strašné růžové a fialkové věci,“ ukazuje na šuplíky, naplněné kompletní holčičí výbavičkou…

Video
Video se připravuje ...

Decastelo... TV Barrandov

Zdroj: Prominenti, TV Barrandov (pořad se vysílá v pondělí 7.2. v 21:00)

Fotogalerie
5 fotografií