DISKUSE K ČLÁNKU

matahari:ai mají strach, že by jim nezavolala, až se příště s někým rozejde, nebo si pořídí nové kozy. V každém případě tohle je krásný příklad toho, jak lze interiér s velkým potenciálem totálně zabít nevkusem. Nejhorší je ložnice, to je katastrofa.

(15. 02. 2011 16:24)

frenk:nového psa i nový byt. A co kozy, ty má také nové, nebo jsou to stále ty skoro pětky?

(14. 02. 2011 13:46)

yokaste:Luxus to teda podle mě je, protože já si rozhodně nemůžu dovolit ani tu obloženou vanu. A to mám spíš lepší zaměstnání. Ale také se mi to nelíbí. Ložnice je fuj.

(13. 02. 2011 18:17)

agneskax:podle mého názoru se se slovem luxus nedá vůbec spojovat. Ložnice je naprosto obyčejná spíše nezajímavá, sedačka v obývacím pokoji je vyloženě nevkusně umístěna úplně do rohu mezi zeď a krb a ani vana v koupelně není žádný luxus, jen normální obložená vana. Člověk se až diví, co někteří redaktoři nazvou luxusem. Asi tak, jak některé naše "modelky" nazývají modelkami, ale v zahraničí se dané slečny nějak nechytají.

(13. 02. 2011 08:21)

pompadurka:luxusni byt to opravdu neni. A co se tyce vkusu tak ten tady take moc chybi.

(12. 02. 2011 11:57)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy