Noblesní kožená sedačka u rustikální zdi, stylový moderní krb, luxusní kuchyně, prostorná postel v ložnici, přepychová koupelna. To vše propojeno čirým sklem. Tak si žije misska Kateřina Sokolová.

Nejoblíbenější místo v bytě? Koupelna

V prostorné koupelně je sprchový kout i vana obložená dřevem. „To je moje nejoblíbenější místo,“ říká, když nás svým bytem provází spolu s Prominenty (TV Barrandov). „Většinou spěchám do práce, tak se jenom rychle osprchuji. Ale když mám aspoň chvíli čas, není nad to se naložit do vany a lebedit si. Zvlášť v zimě…,“ pochvaluje si.

Pohled na velkou luxusní vanu svádí k otázce: Užívá si v ní s přítelem? Na chvilku se zamyslí: „Sex ve vaně? No, já upřednostňuji spíš tu sušší formu,“ směje se.

V luxusní vaně se Kateřina Sokolová ráda koupe, ale sex? Ten má raději v posteli.
Autor: Prominenti, TV Barrandov
V luxusní vaně se Kateřina Sokolová ráda koupe, ale sex? Ten má raději nasucho...

Pejsek je naše miminko, ale do ložnice nesmí!

Tou suchou variantou je široká postel v podkrovní ložnici, kam nás také nechala nahlédnout.  „Já se ráda roztahuji, takže tahle velká postel mi absolutně vyhovuje,“ libuje si Kateřina. A co pejsek, neruší? „Ten má smůlu. Když s přítelem potřebujeme, aby nás nerušil, zavřeme skleněné dveře a v ložnici máme klid,“ dodává.

S pejskem si ráda hraje...
Autor: Prominenti, TV Barrandov
Pejska si původně pořídit nechtěli: „Říkali jsme si, že by to byl nezodpovědný krok. Oba jsme totiž časově hodně vytížení. Jenže přítel ho dostal k narozeninám… A teď je jako naše miminko,“ tvrdí Kateřina.

Fotogalerie
11 fotografií

Zdroj: PROMINENTI (pořad se na TV Barrandov vysílá v pondělí 14. 2. v 21:05 hod.)

Architektka o vile Mojsejových: Hrůzostrašné puzzle!

Architektka o vile Mojsejových: Hrůzostrašné puzzle!

„Nevím, odkud ví ten, co to psal, že sbírám kýče,“ rozčilovala se nedávno ve svém videu na You Tube Nora Mojsejová nad tím, že čtenáři Blesk.cz její…celý článek