Domácí griotka pohladí po jazyku!
2
/
3
Prohlédnout znovu
Domácí griotka pohladí po jazyku!
Třešně bychom měli zbavit pecek.
|
Profimedia.cz
Nejlépe se k výrobě griotky hodí tmavé, šťavnaté odrůdy třešní, nebo višně.
|
Profimedia.cz
Zbylé plody můžete využít jako výtečnou přísadu do moučníků.
|
Profimedia.cz
Představujeme 2. příběh Zázraku Blesku: Pavel (23) byl 10 měsíců v kómatu, „nejlepší“ táta si ho vzal domů
Slováček opět s Gelemovou: Překvapivá reakce Dády!
Petr Pavel prozradil v Austrálii: Do Česka se vrátí Eva sama! Kam vyrazí prezident?
Požár v Národním divadle! Z budovy se valil hustý dým. Ředitel prozradil, kde bylo ohnisko
Putin hrozí 3. světovou: Vojenský šéf NATO žádá lídry o „válečný scénář“, Němci chystají bunkry
Pískot a odchod z děkovačky. Sparťané naštvali fanoušky, klub se omluvil