Řezy zvané macecha: Jsou prostě neodolatelné!
1
/
7
Prohlédnout znovu
Řezy zvané macecha: Jsou prostě neodolatelné!
Ingredience pro přípravu řezů macecha
|
Hobbymanie.tv
1. Žloutky vypracujte s cukrem, zašlehejte do pěny vodu a postupně olej. Dále přidejte mouku s „prdopečem“ a pevný sníh z bílků
|
Hobbymanie.tv
2. Polovinu piškotového těsta rozetřete do pekáčku s papírem na dně a do druhé poloviny těsta vmíchejte jemně prosáté kakao
|
Sleviště.cz
3. Hnědé těsto rozetřete rovnoměrně na světlé, navrch rozlijte uvařený horký pudink a vidličkou všechny vrstvy spirálovitě zatočte
|
Hobbymanie.tv
4. Vrstvy „zatočte“ vidličkou až u dna, ale příliš obsah pekáčku nepromíchejte. V troubě vyhřáté na 180 oC pak buchtu upečte
|
Hobbymanie.tv
5. Než plát zchladne, připravte náplň: Zakysanou smetanu vymíchejte zvolna s vanilkovým cukrem a šlehačkou (ušlehaná smetana)
|
Hobbymanie.tv
6. Pěnu rozetřete na zchladlou buchtu (vyplní prohlubně), povrch uhlaďte a posypte nahrubo strouhanou tyčinkou Margot
|
Hobbymanie.tv
Představujeme 2. příběh Zázraku Blesku: Pavel (23) byl 10 měsíců v kómatu, „nejlepší“ táta si ho vzal domů
Slováček opět s Gelemovou: Překvapivá reakce Dády!
Petr Pavel prozradil v Austrálii: Do Česka se vrátí Eva sama! Kam vyrazí prezident?
Požár v Národním divadle! Z budovy se valil hustý dým. Ředitel prozradil, kde bylo ohnisko
Putin hrozí 3. světovou: Vojenský šéf NATO žádá lídry o „válečný scénář“, Němci chystají bunkry
Pískot a odchod z děkovačky. Sparťané naštvali fanoušky, klub se omluvil