Zpátky ke klasice, do tradičních rakviček přece mouka nepatří!
1
/
7
Prohlédnout znovu
Zpátky ke klasice, do tradičních rakviček přece mouka nepatří!
Ingredience pro klasické domácí rakvičky
|
Hobbymanie.tv
2. V misce vyšlehejte důkladně oddělené žloutky s trochou citrónové šťávy a veškerým cukrem
|
Hobbymanie.tv
1. Formičky na rakvičky vytřete rozehřátým tukem a nechte jej v chladničce dobře ztuhnout
|
Hobbymanie.tv
3. Pěnu šlehejte asi 30 minut, musí být krásně bílá a hustá. Žádnou mouku do ní nepřidávejte!
|
Hobbymanie.tv
4. Pěnu naplňte do sáčku a nastříkněte do formiček (asi do poloviny či dvou třetin objemu)
|
Hobbymanie.tv
5. Rakvičky pečte opatrně (viz recept), hotové vyklopte a shora vykružte do každé špičkou otvor
|
Hobbymanie.tv
6. Nejprve naplňte otvorem šlehačku dovnitř a pak z ní vytvořte na povrchu pěknou vlnku
|
Hobbymanie.tv
S Mackem zakládali první pravicovou stranu po revoluci. Vlivní muži ODS. Kde jsou dnes?
Nečekaná smrt Simony Postlerové (†59): První slova zdrcené maminky
Osudové rány Simony Postlerové (†59): Smrt manžela, nemoc syna...
Šok mezi kolegy zesnulé Postlerové (†59): Zdrcená Bohdalová: Vždyť to byla krásná, smavá holka...
Nahá umělkyně z AVU o šokujícím vystoupení, na které se dívaly děti: Ohromně je to bavilo!
Auto srazilo babičku a dvě vnučky: Žena zemřela na místě, holčička v nemocnici