Zpátky ke klasice, do tradičních rakviček přece mouka nepatří!
Mohlo by vás zajímat
1
/
7
Prohlédnout znovu
Zpátky ke klasice, do tradičních rakviček přece mouka nepatří!
Ingredience pro klasické domácí rakvičky
|
Hobbymanie.tv
2. V misce vyšlehejte důkladně oddělené žloutky s trochou citrónové šťávy a veškerým cukrem
|
Hobbymanie.tv
1. Formičky na rakvičky vytřete rozehřátým tukem a nechte jej v chladničce dobře ztuhnout
|
Hobbymanie.tv
3. Pěnu šlehejte asi 30 minut, musí být krásně bílá a hustá. Žádnou mouku do ní nepřidávejte!
|
Hobbymanie.tv
4. Pěnu naplňte do sáčku a nastříkněte do formiček (asi do poloviny či dvou třetin objemu)
|
Hobbymanie.tv
5. Rakvičky pečte opatrně (viz recept), hotové vyklopte a shora vykružte do každé špičkou otvor
|
Hobbymanie.tv
6. Nejprve naplňte otvorem šlehačku dovnitř a pak z ní vytvořte na povrchu pěknou vlnku
|
Hobbymanie.tv
Veronika Khek Kubařová oznámila těhotenství: Přiletí klokan!
Štěpnička popsal poslední setkání se Švehlíkem (†85): Ahoj, já končím!
Odhaleny nové záběry z atentátu na Roberta Fica! Odvysílala je finská televize
Řidič u Kolají na Nymbursku najel do skupinky lidí: 2 mrtví a několik zraněných
Felix Slováček zcela otevřeně o Aničce (†29): »Byla krásná i po smrti...« Poslední společné minuty…
Matka Elišky zastřelené na FF spáchala sebevraždu. Lenky máma promluvila: „Tělo má expolicista, který ji oblboval!“