Zpátky ke klasice, do tradičních rakviček přece mouka nepatří!
1
/
7
Prohlédnout znovu
Zpátky ke klasice, do tradičních rakviček přece mouka nepatří!
Ingredience pro klasické domácí rakvičky
|
Hobbymanie.tv
2. V misce vyšlehejte důkladně oddělené žloutky s trochou citrónové šťávy a veškerým cukrem
|
Hobbymanie.tv
1. Formičky na rakvičky vytřete rozehřátým tukem a nechte jej v chladničce dobře ztuhnout
|
Hobbymanie.tv
3. Pěnu šlehejte asi 30 minut, musí být krásně bílá a hustá. Žádnou mouku do ní nepřidávejte!
|
Hobbymanie.tv
4. Pěnu naplňte do sáčku a nastříkněte do formiček (asi do poloviny či dvou třetin objemu)
|
Hobbymanie.tv
5. Rakvičky pečte opatrně (viz recept), hotové vyklopte a shora vykružte do každé špičkou otvor
|
Hobbymanie.tv
6. Nejprve naplňte otvorem šlehačku dovnitř a pak z ní vytvořte na povrchu pěknou vlnku
|
Hobbymanie.tv
Manželka Hezuckého (†55) Nikola: Poslední sbohem zařídila náhoda! Co ji zdrželo?
Sněmovní cestovka pokračuje? Okamura letěl za statisíce vojenským letounem, Pekarová si rýpla
Smrt novorozenců otřásla Litoměřicemi: Porodnici hájí její pacientky
Turek je upoután na lůžko kvůli vyhřezlé plotýnce. Půjde za Pavlem? A vláda s prázdným křeslem?
Otřesný start lyžařské sezóny: Kluk (†16) po pádu zemřel
Clash 14 ovládl Benda. Novotný po bombách do hlavy skončil, překvapivý vítěz pyramidy