Řezy zvané macecha: Jsou prostě neodolatelné!
4
/
7
Prohlédnout znovu
Řezy zvané macecha: Jsou prostě neodolatelné!
Ingredience pro přípravu řezů macecha
|
Hobbymanie.tv
1. Žloutky vypracujte s cukrem, zašlehejte do pěny vodu a postupně olej. Dále přidejte mouku s „prdopečem“ a pevný sníh z bílků
|
Hobbymanie.tv
2. Polovinu piškotového těsta rozetřete do pekáčku s papírem na dně a do druhé poloviny těsta vmíchejte jemně prosáté kakao
|
Sleviště.cz
3. Hnědé těsto rozetřete rovnoměrně na světlé, navrch rozlijte uvařený horký pudink a vidličkou všechny vrstvy spirálovitě zatočte
|
Hobbymanie.tv
4. Vrstvy „zatočte“ vidličkou až u dna, ale příliš obsah pekáčku nepromíchejte. V troubě vyhřáté na 180 oC pak buchtu upečte
|
Hobbymanie.tv
5. Než plát zchladne, připravte náplň: Zakysanou smetanu vymíchejte zvolna s vanilkovým cukrem a šlehačkou (ušlehaná smetana)
|
Hobbymanie.tv
6. Pěnu rozetřete na zchladlou buchtu (vyplní prohlubně), povrch uhlaďte a posypte nahrubo strouhanou tyčinkou Margot
|
Hobbymanie.tv
Schillerová proti Pavlovi? Prezident neříká pravdu, na zvýšení důchodového věku jsme se neshodli
Agáta po soudech otočila: Co vzkázala o Velikonocích Prachařovi a Soukupovi?
Zubařka z Přeštic o výstupu na Mount Everest: Zemřel tam kluk z naší party
Omýváte před vařením syrové maso? Teď už to neuděláte! Odbornice vysvětlila, co se děje dál!
Dankovi (18) zemřel tatínek v lese, maminku našel mrtvou: Teď se bojí, že přijde o bydlení
Anička Slováčková o manželství rodičů: Zajímavý toxický vztah!