Řezy zvané macecha: Jsou prostě neodolatelné!
7
/
7
Prohlédnout znovu
Řezy zvané macecha: Jsou prostě neodolatelné!
Ingredience pro přípravu řezů macecha
|
Hobbymanie.tv
1. Žloutky vypracujte s cukrem, zašlehejte do pěny vodu a postupně olej. Dále přidejte mouku s „prdopečem“ a pevný sníh z bílků
|
Hobbymanie.tv
2. Polovinu piškotového těsta rozetřete do pekáčku s papírem na dně a do druhé poloviny těsta vmíchejte jemně prosáté kakao
|
Sleviště.cz
3. Hnědé těsto rozetřete rovnoměrně na světlé, navrch rozlijte uvařený horký pudink a vidličkou všechny vrstvy spirálovitě zatočte
|
Hobbymanie.tv
4. Vrstvy „zatočte“ vidličkou až u dna, ale příliš obsah pekáčku nepromíchejte. V troubě vyhřáté na 180 oC pak buchtu upečte
|
Hobbymanie.tv
5. Než plát zchladne, připravte náplň: Zakysanou smetanu vymíchejte zvolna s vanilkovým cukrem a šlehačkou (ušlehaná smetana)
|
Hobbymanie.tv
6. Pěnu rozetřete na zchladlou buchtu (vyplní prohlubně), povrch uhlaďte a posypte nahrubo strouhanou tyčinkou Margot
|
Hobbymanie.tv
Na náměstí v Litvínově spadl vánoční strom: Není to poprvé...
Abrhám mladší se svým právníkem: Válka s Němci o Popelku! Co mu tak vadí?
Ostudné divadlo ve Sněmovně: Babišův cvokař pro Fialu, bučení, bouchání a hrubá slova i na sítích
Další Ficův skandál: Pojede za Putinem, pozval ho do Moskvy na oslavy konce války
Fotbalové celebrity pařily na grand openingu v centru Prahy: Upustili páru
Varovaní meteorologů: Kvůli ledovce hrozí nehody! Sledujte radar Blesku