Zpátky ke klasice, do tradičních rakviček přece mouka nepatří!
Mohlo by vás zajímat
1
/
7
Prohlédnout znovu
Zpátky ke klasice, do tradičních rakviček přece mouka nepatří!
Ingredience pro klasické domácí rakvičky
|
Hobbymanie.tv
2. V misce vyšlehejte důkladně oddělené žloutky s trochou citrónové šťávy a veškerým cukrem
|
Hobbymanie.tv
1. Formičky na rakvičky vytřete rozehřátým tukem a nechte jej v chladničce dobře ztuhnout
|
Hobbymanie.tv
3. Pěnu šlehejte asi 30 minut, musí být krásně bílá a hustá. Žádnou mouku do ní nepřidávejte!
|
Hobbymanie.tv
4. Pěnu naplňte do sáčku a nastříkněte do formiček (asi do poloviny či dvou třetin objemu)
|
Hobbymanie.tv
5. Rakvičky pečte opatrně (viz recept), hotové vyklopte a shora vykružte do každé špičkou otvor
|
Hobbymanie.tv
6. Nejprve naplňte otvorem šlehačku dovnitř a pak z ní vytvořte na povrchu pěknou vlnku
|
Hobbymanie.tv
Rozloučení se Slováčkovou a Švehlíkem: Květiny a věnce za čtvrt milionu!
Velikonoce politiků: Zelené pivo, vzpomínky na nemocnici i varování před slintavkou
Expert o letošním cestování. Čeká nás peklo na letištích?! Papež varuje i před restrikcemi
Trumpovi se vrátila záhadná modřina: Vážný zdravotní problém? Lékař řekl víc
Lucku (†42) manžel zabil den po svatbě: Drsná slova kamarádky z Výměny manželek!
Máma Klára (30) váží 126 kilo a přiznává: Milostné hrátky hatí malý byt!