Zpátky ke klasice, do tradičních rakviček přece mouka nepatří!
2
/
7
Prohlédnout znovu
Zpátky ke klasice, do tradičních rakviček přece mouka nepatří!
Ingredience pro klasické domácí rakvičky
|
Hobbymanie.tv
2. V misce vyšlehejte důkladně oddělené žloutky s trochou citrónové šťávy a veškerým cukrem
|
Hobbymanie.tv
1. Formičky na rakvičky vytřete rozehřátým tukem a nechte jej v chladničce dobře ztuhnout
|
Hobbymanie.tv
3. Pěnu šlehejte asi 30 minut, musí být krásně bílá a hustá. Žádnou mouku do ní nepřidávejte!
|
Hobbymanie.tv
4. Pěnu naplňte do sáčku a nastříkněte do formiček (asi do poloviny či dvou třetin objemu)
|
Hobbymanie.tv
5. Rakvičky pečte opatrně (viz recept), hotové vyklopte a shora vykružte do každé špičkou otvor
|
Hobbymanie.tv
6. Nejprve naplňte otvorem šlehačku dovnitř a pak z ní vytvořte na povrchu pěknou vlnku
|
Hobbymanie.tv
Na náměstí v Litvínově spadl vánoční strom: Není to poprvé...
Abrhám mladší se svým právníkem: Válka s Němci o Popelku! Co mu tak vadí?
Ostudné divadlo ve Sněmovně: Babišův cvokař pro Fialu, bučení, bouchání a hrubá slova i na sítích
Další Ficův skandál: Pojede za Putinem, pozval ho do Moskvy na oslavy konce války
Fotbalové celebrity pařily na grand openingu v centru Prahy: Upustili páru
Varovaní meteorologů: Kvůli ledovce hrozí nehody! Sledujte radar Blesku