Zpátky ke klasice, do tradičních rakviček přece mouka nepatří!
4
/
7
Prohlédnout znovu
Zpátky ke klasice, do tradičních rakviček přece mouka nepatří!
Ingredience pro klasické domácí rakvičky
|
Hobbymanie.tv
2. V misce vyšlehejte důkladně oddělené žloutky s trochou citrónové šťávy a veškerým cukrem
|
Hobbymanie.tv
1. Formičky na rakvičky vytřete rozehřátým tukem a nechte jej v chladničce dobře ztuhnout
|
Hobbymanie.tv
3. Pěnu šlehejte asi 30 minut, musí být krásně bílá a hustá. Žádnou mouku do ní nepřidávejte!
|
Hobbymanie.tv
4. Pěnu naplňte do sáčku a nastříkněte do formiček (asi do poloviny či dvou třetin objemu)
|
Hobbymanie.tv
5. Rakvičky pečte opatrně (viz recept), hotové vyklopte a shora vykružte do každé špičkou otvor
|
Hobbymanie.tv
6. Nejprve naplňte otvorem šlehačku dovnitř a pak z ní vytvořte na povrchu pěknou vlnku
|
Hobbymanie.tv
Trest za ujetí od nehody: Místopředseda parlamentu přišel o řidičák a zametá ulice
100 truchlících na »propáleném« pohřbu Laufera (†84): Bez hymny a posledního daru
Kalousek se kvůli pomoci po mrazech obul do vlády. Pomrzla mi plantáž ananasů, utahuje si z Výborného
Rodiče z Dolních Orešan bili děti řetězem?! Šokující rozhodnutí soudu
Češi pro letušku Lenku vybrali 5 milionů na léčbu rakoviny: Tragicky přišla o bratra!
Rozvod tenistky Vondroušové: Ozval se manžel Štěpán. Plán B a slova o ráji!