Vánoce za dveřmi: Překvapte brazilskými perníčky, jsou úžasné!
1
/
11
Prohlédnout znovu
Vánoce za dveřmi: Překvapte brazilskými perníčky, jsou úžasné!
Ingredience pro recept na brazilské perníčky
|
Hobbymanie.tv
1. V rendlíku rozehřejte máslo s tmavým cukrem, přidejte med a horkou směs vymíchejte do hedvábného lesku
|
Hobbymanie.tv
2. Ve velké míse promíchejte odváženou hladkou mouku s práškem do pečiva, kořením a prosátým kakaem
|
Hobbymanie.tv
3. Ke směsi sypkých přísad přilijte zcela zchladlý medový základ, dle potřeby mléko a dobře vše vymíchejte
|
Hobbymanie.tv
4. Husté tmavé těsto rozetřete do pekáčku o rozměrech cca 25 x 30 cm s papírem na pečení na dně a buchtu upečte
|
Hobbymanie.tv
5. Jakmile upečený korpus zcela vychladne, svařte na plotně z vody s cukrem hustý sirup a ochuťte ho brandy
|
Hobbymanie.tv
6. Zchladlý korpus rozpulte, každý díl 1x prokrojte a 3 ze 4 obdélníkových plátků pokropte horkým sirupem
|
Hobbymanie.tv
7. Jeden z pokropených plátků uložte do ráfku s vyšším okrajem a naložte na něj třetinu krému
|
Hobbymanie.tv
8. Následuje další plátek, krém s pokrájeným ovocem, třetí díl piškotu, zbylý krém a nesvlažený plátek
|
Hobbymanie.tv
9. Jakmile složený moučník v chladu ztuhne, přidejte do rozehřáté bílé čokolády „zakysku“ a vše vymíchejte
|
Hobbymanie.tv
10. Tmavou polevou povrch buchty přelijte, doplňte ho linkami bílé čokolády a jehlou vše dlouze proškrábněte
|
Hobbymanie.tv
Rozchod Babišových: Co bude s „rodinným“ holdingem?
Wimbledonská šampionka Vondroušová po oznámení rozvodu: Zpověď o bolavém období
Hrůza v Macoše: Do propasti skočili dva muži! Jeden se měl před tím ještě zastřelit
Stop turistům v dalším dovolenkovém ráji Čechů! Na "Kanárech" pro ně chystají speciální daň
Blade z parapetu: Z kostry potažené kůží je spokojený hafan „plaváček“
Veronika Žilková překvapila: Změnila jsem si jméno!