Škola prořezu ovocných stromů: Jak na peckoviny?
1
/
6
Prohlédnout znovu
Škola prořezu ovocných stromů: Jak na peckoviny?
U tohoto typu koruny se odstraňuje terminál a vnitřní výhony
|
Petr Hanzl
U starších slivoní a švestek odstraňujte zahušťující patra koruny
|
Petr Hanzl
V 1. roce odstraňte část silnější větve
|
Petr Hanzl
Třešně není třeba pravidelně řezat
|
archiv redakce
Višně
|
Zdeněk Kvíz
Na meruňce jsou naroubované dvě odrůdy - raná a pozdní.
|
Zdeněk Kvíz
Šokující zpověď o hledání mrtvých: Potápěči věděli, že jdou jen pro mrtvé
Agáta po soudech otočila: Co vzkázala o Velikonocích Prachařovi a Soukupovi?
Smrtící nehoda autobusu v Německu se čtyřmi oběťmi: Český řidič se před havárii hádal a bloudil!
Omýváte před vařením syrové maso? Teď už to neuděláte! Odbornice vysvětlila, co se děje dál!
Fatální selhání na Bulovce: Ženě omylem provedli potrat! Nezkontrolovali štítek na ruce
Tajná oslava 40. narozenin Kolečka: Překvapení v ložnici a Petrův pláč!