Škola prořezu ovocných stromů: Jak na peckoviny?
5
/
6
Prohlédnout znovu
Škola prořezu ovocných stromů: Jak na peckoviny?
U tohoto typu koruny se odstraňuje terminál a vnitřní výhony
|
Petr Hanzl
U starších slivoní a švestek odstraňujte zahušťující patra koruny
|
Petr Hanzl
V 1. roce odstraňte část silnější větve
|
Petr Hanzl
Třešně není třeba pravidelně řezat
|
archiv redakce
Višně
|
Zdeněk Kvíz
Na meruňce jsou naroubované dvě odrůdy - raná a pozdní.
|
Zdeněk Kvíz
Mrazivá fotka vraha: Syřan v Rakousku pobodal několik lidí, při činu se usmíval jak šílený
Rozběsněný Slováček po útoku Patrasové: Do smrti s ní nepromluvím!
Bývalý fotbalista Švancara šokoval výrokem: Nesnáším tlustý děti! Odborníci i veřejnost ho ostře zkritizovali
Klientky o zvrhlém gynekologovi z Liberce: Arogance a necitlivé jednání, které překračovalo hranice
Mozkový infarkt manželky Radka Kašpárka: Šéfkuchař popsal podrobnosti zásahu!
Víkend politiků: Babiš i Kupka na plese, Schillerová s vnukem a „bába z ledu“ Šebelová