Logo magazínu

Škola prořezu ovocných stromů: Jak na peckoviny?

6/6
Prohlédnout znovu

Škola prořezu ovocných stromů: Jak na peckoviny?

U tohoto typu koruny se odstraňuje terminál a vnitřní výhony | Petr Hanzl
U starších slivoní a švestek odstraňujte zahušťující patra koruny | Petr Hanzl
V 1. roce odstraňte část silnější větve | Petr Hanzl
Třešně není třeba pravidelně řezat | archiv redakce
Višně | Zdeněk Kvíz
Na meruňce jsou naroubované dvě odrůdy - raná a pozdní. | Zdeněk Kvíz

Nicolase (6) ze Zázraku Blesku rakovina připravila o zrak: Nádor zase roste! A pohlazení pro Pártlovou

Hrůza v litoměřické nemocnici: V porodnici oživovali čtyři novorozence. Dva zemřeli!

Kritický stav Patrika Hezuckého (55): První slova jeho ženy!

Boj o Turka po skandálech: Pavel neustoupí, není připraven ho jmenovat, míní politolog

Ďábel tkví v detailu? Ústavní právníci o Babišově kroku s Agrofertem: Nadstandardní postup

Kateřina Zemanová zpět v Česku: Zdravotní trable řeší v nemocnici v Motole