Logo magazínu

Řezy zvané macecha: Jsou prostě neodolatelné!

1/7
Prohlédnout znovu

Řezy zvané macecha: Jsou prostě neodolatelné!

Ingredience pro přípravu řezů macecha | Hobbymanie.tv
1. Žloutky vypracujte s cukrem, zašlehejte do pěny vodu a postupně olej. Dále přidejte mouku s „prdopečem“ a pevný sníh z bílků | Hobbymanie.tv
2. Polovinu piškotového těsta rozetřete do pekáčku s papírem na dně a do druhé poloviny těsta vmíchejte jemně prosáté kakao | Sleviště.cz
3. Hnědé těsto rozetřete rovnoměrně na světlé, navrch rozlijte uvařený horký pudink a vidličkou všechny vrstvy spirálovitě zatočte | Hobbymanie.tv
4. Vrstvy „zatočte“ vidličkou až u dna, ale příliš obsah pekáčku nepromíchejte. V troubě vyhřáté na 180 oC pak buchtu upečte | Hobbymanie.tv
5. Než plát zchladne, připravte náplň: Zakysanou smetanu vymíchejte zvolna s vanilkovým cukrem a šlehačkou (ušlehaná smetana) | Hobbymanie.tv
6. Pěnu rozetřete na zchladlou buchtu (vyplní prohlubně), povrch uhlaďte a posypte nahrubo strouhanou tyčinkou Margot | Hobbymanie.tv

Zdrcená vdova po Hezuckém (†55) Nikola: Těžké poslední měsíce s milovaným Patrikem

Babiš se zbaví Agrofertu: 10 otázek a odpovědí. Opravdu vyřešil střet zájmů? Zůstane v holdingu rodina?

Ruský útok u hranic: České a polské stíhačky ve vzduchu!

Politolog pro Blesk: Pavel prostě Turka nejmenuje. Hrozí žaloba na prezidenta?

V litoměřické nemocnici zemřela 2 miminka: Jeden z nejlepších lékařů mimo službu?

Soud Noskové s expartnerem kvůli násilí: Zarážející svědectví jeptišky! Která mu dříve pomáhala