Zpátky ke klasice, do tradičních rakviček přece mouka nepatří!
1
/
7
Prohlédnout znovu
Zpátky ke klasice, do tradičních rakviček přece mouka nepatří!
Ingredience pro klasické domácí rakvičky
|
Hobbymanie.tv
2. V misce vyšlehejte důkladně oddělené žloutky s trochou citrónové šťávy a veškerým cukrem
|
Hobbymanie.tv
1. Formičky na rakvičky vytřete rozehřátým tukem a nechte jej v chladničce dobře ztuhnout
|
Hobbymanie.tv
3. Pěnu šlehejte asi 30 minut, musí být krásně bílá a hustá. Žádnou mouku do ní nepřidávejte!
|
Hobbymanie.tv
4. Pěnu naplňte do sáčku a nastříkněte do formiček (asi do poloviny či dvou třetin objemu)
|
Hobbymanie.tv
5. Rakvičky pečte opatrně (viz recept), hotové vyklopte a shora vykružte do každé špičkou otvor
|
Hobbymanie.tv
6. Nejprve naplňte otvorem šlehačku dovnitř a pak z ní vytvořte na povrchu pěknou vlnku
|
Hobbymanie.tv
Smrt politika Miroslava Macka (†79): První slova mladé vdovy! Pár dělilo 42 let
Zemřel spoluzakladatel ODS Miroslav Macek (†79): Zabila ho rakovina? Truchlí Klaus i Topolánek
Státem odkoupený NET4GAS hlásí miliardovou ztrátu. A teď to všichni zaplatíme
Sucho v Česku vystřídají bouřky. A vichr na Pardubicku lámal stromy, sledujte radar Blesku
10 let od smrti Ivety Bartošové (†48): Proč se mi Artur 11 let neozval, zoufá si chůva Golda
První máj bez lásky? Politici mysleli hlavně na EU. ANO zahájilo kampaň, Fiala vyrazil na mši