Logo magazínu

Zpátky ke klasice, do tradičních rakviček přece mouka nepatří!

1/7
Prohlédnout znovu

Zpátky ke klasice, do tradičních rakviček přece mouka nepatří!

Ingredience pro klasické domácí rakvičky | Hobbymanie.tv
2. V misce vyšlehejte důkladně oddělené žloutky s trochou citrónové šťávy a veškerým cukrem | Hobbymanie.tv
1. Formičky na rakvičky vytřete rozehřátým tukem a nechte jej v chladničce dobře ztuhnout | Hobbymanie.tv
3. Pěnu šlehejte asi 30 minut, musí být krásně bílá a hustá. Žádnou mouku do ní nepřidávejte! | Hobbymanie.tv
4. Pěnu naplňte do sáčku a nastříkněte do formiček (asi do poloviny či dvou třetin objemu) | Hobbymanie.tv
5. Rakvičky pečte opatrně (viz recept), hotové vyklopte a shora vykružte do každé špičkou otvor | Hobbymanie.tv
6. Nejprve naplňte otvorem šlehačku dovnitř a pak z ní vytvořte na povrchu pěknou vlnku | Hobbymanie.tv

Manželka Hezuckého (†55) Nikola: Poslední sbohem zařídila náhoda! Co ji zdrželo?

Turek je upoután na lůžko kvůli vyhřezlé ploténce. Pavlovi se ze schůzky omluvil

Babišův adventní vzkaz: Se synem Frederikem po boku! A po slovech o dědictví

Sněmovní cestovka pokračuje? Okamura letěl za statisíce vojenským letounem, Pekarová si rýpla

Otřesný start lyžařské sezóny: Kluk (†16) po pádu zemřel

Clash 14 ovládl Benda. Novotný po bombách do hlavy skončil, překvapivý vítěz pyramidy