Zpátky ke klasice, do tradičních rakviček přece mouka nepatří!
1
/
7
Prohlédnout znovu
Zpátky ke klasice, do tradičních rakviček přece mouka nepatří!
Ingredience pro klasické domácí rakvičky
|
Hobbymanie.tv
2. V misce vyšlehejte důkladně oddělené žloutky s trochou citrónové šťávy a veškerým cukrem
|
Hobbymanie.tv
1. Formičky na rakvičky vytřete rozehřátým tukem a nechte jej v chladničce dobře ztuhnout
|
Hobbymanie.tv
3. Pěnu šlehejte asi 30 minut, musí být krásně bílá a hustá. Žádnou mouku do ní nepřidávejte!
|
Hobbymanie.tv
4. Pěnu naplňte do sáčku a nastříkněte do formiček (asi do poloviny či dvou třetin objemu)
|
Hobbymanie.tv
5. Rakvičky pečte opatrně (viz recept), hotové vyklopte a shora vykružte do každé špičkou otvor
|
Hobbymanie.tv
6. Nejprve naplňte otvorem šlehačku dovnitř a pak z ní vytvořte na povrchu pěknou vlnku
|
Hobbymanie.tv
Představujeme 2. příběh Zázraku Blesku: Pavel (23) byl 10 měsíců v kómatu, „nejlepší“ táta si ho vzal domů
Slováček opět s Gelemovou: Překvapivá reakce Dády!
Petr Pavel prozradil v Austrálii: Do Česka se vrátí Eva sama! Kam vyrazí prezident?
Náročný zásah při požáru v Národním divadle: 100 evakuovaných, škoda 10 milionů!
Putin hrozí 3. světovou: Vojenský šéf NATO žádá lídry o „válečný scénář“, Němci chystají bunkry
Pískot a odchod z děkovačky. Sparťané naštvali fanoušky, klub se omluvil