Logo magazínu

Zpátky ke klasice, do tradičních rakviček přece mouka nepatří!

1/7
Prohlédnout znovu

Zpátky ke klasice, do tradičních rakviček přece mouka nepatří!

Ingredience pro klasické domácí rakvičky | Hobbymanie.tv
2. V misce vyšlehejte důkladně oddělené žloutky s trochou citrónové šťávy a veškerým cukrem | Hobbymanie.tv
1. Formičky na rakvičky vytřete rozehřátým tukem a nechte jej v chladničce dobře ztuhnout | Hobbymanie.tv
3. Pěnu šlehejte asi 30 minut, musí být krásně bílá a hustá. Žádnou mouku do ní nepřidávejte! | Hobbymanie.tv
4. Pěnu naplňte do sáčku a nastříkněte do formiček (asi do poloviny či dvou třetin objemu) | Hobbymanie.tv
5. Rakvičky pečte opatrně (viz recept), hotové vyklopte a shora vykružte do každé špičkou otvor | Hobbymanie.tv
6. Nejprve naplňte otvorem šlehačku dovnitř a pak z ní vytvořte na povrchu pěknou vlnku | Hobbymanie.tv

Manželka Hezuckého (†55) Nikola a její rozhodnutí z lásky: Nechtěla, aby Patrik přišel o vědomí!

Šťastná zpráva od Klausů: Dcera Klause ml. porodila! Holčička, nebo chlapeček?

Ekonom o Agrofertu: Babišova „kulišárna“? Překvapivá slova o Kypru i další pochybnosti

Máslo i za 27,90 Kč: Experti o příčinách zlevnění! Na trhu je i máslo z Polska, Německa či Irska

V litoměřické nemocnici zemřela 2 miminka: Jeden z nejlepších lékařů mimo službu?

Hnus na vánočních trzích: Vandalové týrali oslíky