V roce 2001 vydala Vladivojna první EP s big pussy beatovou dívčí skupinou Kočičíčíči. O rok později spoluzaložila rockovou skupinou Banana, se kterou vydala celkem tři kritikou uznávané alba: Banana, Trip a Jungle. V roce 2006 byla se skupinou Banana nominovaná na objev roku TV Óčko a píseň La Rezistence se 3 týdny držela na 1. místě vyhlášené alternativní hitparády rádia Krakow, které poslouchá okolo miliónu lidí denně.

Sólové album Tajemství Lotopu, které vyšlo v roce 2009 se stalo top albem měsíce v kultovním berlínském obchodě hudby Dussman a získalo dvě alternativní ceny Tais Awards za album roku a píseň roku. Hostoval na něm i indický kytarista Amit Chatterjee znám ze spolupráce (Joe Zawinul Syndicate, Sting, Santana).

V roce 2011 složila hudbu pro film Jana Hřebejka "Nevinnost" a vyšel i stejnojmenný soundtrack, který rovněž sklízí pochvalné reakce u kritiky.

Vladivojnou získává soutěž porotce, který do výběru soutěžních CEWE FOTOKNIH pro finále vnese nový pohled. Vladivojna bude vybírat jménem VIP poroty CEWE FOTOKNIHU měsíce září.

Fotogalerie
9 fotografií