1. Rámeček s mušlemi

Nápad, který nadchne i děti. Nechte vyvolat tu nejlepší fotku od moře, nalepte ji na silnější kartón větších rozměrů, než je fotka, a přečnívající okraje ozdobte s pomocí lepidla plážovým pískem, mušličkami a kamínky. Stoprocentní letní atmosféra zaručena.

2. Elektronický rámeček

Tolik fotek a všechny mají něco do sebe. Jenže kam je všechny vystavit? Nechte elektronický rámeček, ať fotky střídá za vás. Stačí nahrát vybrané snímky a vystavit jej na vhodné místo. O všechno ostatní se už rámeček postará sám.

3. Šňůra s kolíčky na prádlo

Barevný provázek napněte na zdi, kteoru chcete ozdobit fotkami. Prádelní kolíčky můžete natřít na různé barvy, polepit kamínky, dřevěnými ozdobami z květinářství nebo samolepkami. Vybrané fotky potom připevněte ozdobenými kolíčky na provázek.

4. Fotokniha

Vítězná kniha Moniky Janoťákové a Marka Forgáče
Autor: CEWE FOTOKNIHA

CEWE FOTOKNIHA je naprostým hitem, který už vyzkoušelo přes milión Čechů. Stačí vybrat design, který se vám líbí, a ty nejlepší fotky, a zbytek už ve fotolabu udělají za vás. Pokud se vám výsledná fotokniha nebude líbit, můžete ji vrátit a peníze dostanete zpět. A navíc svůj výtvor můžete přihlásit do soutěže o nejhezčí fotoknihu a vyhrát skvělé ceny. Fotokniha je také úžasným dárkem ke každé příležitosti. Zakonzervujte své vzpomínky na léto!

5. Soustava rámečků

Vyberte to nejlepší z prázdninových fotografických úlovků, nechte vyvolat v pohlednicovém formátu a zarámujte do jednotlivých rámečků stejné, nebo naopak různých barev. Potom si na zdi nakreslete tu správnou kompozici a vytvořte si doma vlastní galerii.

6. Tričko nebo polštář

Jestli jste si některou z fotek opravdu zamilovali, nechte si ji ve fotolabu vytisknout na tričko nebo polštář. Stejným způsobem můžete vyrobit i skvělý dárek, který je praktický, ale zároveň potěší.

7. Koláž

Další nápad, který se bude líbit hlavně starším dětem. Vytiskněte oblíbené fotky ve stejné velikosti, s pomocí pravítka je rozporcujte na centimetrové proužky a na velkou čtvrtku proužky na střídačku slepte. Pohrát si můžete i s barevnou a černobílou verzí stejné fotografie. Vznikne zajímavý umělecký experiment, který se jen tak neokouká.

8. Nástěnka

Fotky z dovolené (ilustrační foto)
Autor: Blesk

Nástěnky nemusí zdobit jen plán úklidu společné chodby nebo výsledky sběru léčivých bylin. Stačí ji potáhnout ozdobným dárkovým papírem a ozdobit nejen fotkami, ale i pohledy, vstupenkami, kamínky, vzkazy a spoustou dalších drobných památek na dovolenou. Udrží vám doma letní náladu.

9. Kalendář

Některé nápady se vám vyplatí hned několikanásobně. Třeba takový kalendář, který si můžete vyrobit sami, nebo jej zadat jako zakázku nejbližšímu fotolabu. Celý rok vám bude připomínat pěkné letní chvíle, uplatnění v něm najde hned 12 nejlepších fotek a navíc je to praktický pomocník.

10. Album

I v době digitální fotografie neztrácí klasické fotoalbum na popularitě. Naopak, ze západu k nám přišla móda tzv. scrap bookingu, neboli zdobení fotoalb výstřižky a samolepkami. Oživte proto tradici rodinných alb, jejich tvorba je ideální zábavou na podzimní večer.

Fotogalerie
7 fotografií