Nově vybudované centrum Čeladné, kterému dominuje radnice s vyhlídkovou věží, dvě 18ti jamková golfová hřiště a jezdecký areál, rehabilitační centrum, kompletní služby včetně hlídání dětí, a hlavně luxusní bytové domy. To vše láká české celebrity, aby si tu pořídily letní bydlení. V rodišti zpěvačky Ivety Bartošové tak můžete potkat třeba sportovce Romana Čechmánka nebo Petra Čajánka. Nedaleko odtud má chalupu také exmanželka expremiéra Mirka Topolánka paní Pavla.

„Chaty“ za 1,5 ale i 8 milionů jdou na odbyt

Bytové komplexy, které v Čeladné během posledních let vyrostly, nabízejí veškerý komfort. Vyhlídka na beskydské panoráma je samozřejmostí. Ceny bytů jsou však podstatně vyšší, než jinde na severní Moravě a na rozdíl od celorepublikové praxe se dokonce dále zvyšují.

Nejstřídmější byt se dá pořídit kolem 1,5 milionu korun, průměrná cena se pohybuje kolem 3,5 až 4 milionů. Výjimkou nejsou ale ani luxusní apartmány za cenu kolem 8 milionů. Přesto bylo 70 procent bytů prodáno ještě dřív, než se začaly stavět!

Že vám takové „chataření“ přijde snobské a vy si umíte relaxaci užít daleko lépe na své vlastní chatě nebo chaloupce, byť mnohem skromnější? Pak neváhejte a pochlubte se s ní i ostatním čtenářům Blesk.cz. Pošlete její fotky do unikátní soutěže o 100 000 korun! Nezapomeňte také uvést, kde vaše chata či chalupa stojí a přidejte o ní i pár řádků. Soutěžit můžete i v samostatné kategorii „vychytávky“. Těmi je vše, co právě vaši chalupu dělá jedinečnou.

Chaty a chalupy
Autor: Blesk.cz

Čistý vzduch a blízkost hor láká celebrity i podnikatele

Do Frýdku – Místku je to z Čeladné autem 10 minut, do Ostravy potom jenom 20 minut. Díky nové dálnici není problém zajet si o víkendu na chatu ani pro pražské celebrity a podnikatele. Bydlí tu i korejští manažeři, známí svou oblibou v golfu.

Beskydskému Robinu Hoodovi, jak se zdejšímu starostovi Lukšovi říká, se tak jeho záměr podařil na 100 procent. O dříve zapomenuté vesnici pod horou Smrk se díky nezvyklé koncentraci celebrit mluví v celé republice. Jen zdejší starousedlíci, zvyklí na svůj klid, nejsou proměnou obce v české Beverly Hills zrovna dvakrát nadšení

Fotogalerie
6 fotografií