Komfortní  bydlení za bezkonkurenční ceny

U  společnosti  OVELOS můžete vybírat jak z mnoha typizovaných projektů, tak i individuální výstavbu, což se stále více požadovaná praxe. Jinými slovy – relizujte si svůj vysněný dům a to za bezkonkurenční ceny v velmi dobré kvalitě. Při výstavbě domů jsou aplikovány dlouhodobě prověřené metody, které garantují při dodržení technologických procesů kvalitní výsledek. Na stavbě jsou používány materiály pouze příprodního charakteru což ocení zejména alergici.

Autor: Ovelos

V dnešní době společnost OVELOS převážně staví bungalowy a to nejen pro bezbariérovost a oblužnost domu, což ocení zejména senioři, ale i pro velmi příznivou energetickou bilanci celé stavby.

Autor: Ovelos

Spolupráce se společností OVELOS představuje hlavně individualitu a komplexnost. Splněna budou všechna vaše přání, včetně zajištění potřebné dokumentace pro výstavbu a realizace  základové desky.

Autor: Ovelos

Systém společnosti OVELOS umožňuje absulutní variabilitu stavby a dnes společnost OVELOS začíná i s výstavbou velmi nadstandardních a luxusních domů. Na své si přijdou i ti nejnáročnější zákazníci.

Autor: Ovelos

Bydlení v horizontu tří měsíců

Mezi výrazné přednosti dřevostavby  OVELOS patří bezpochyby doba výstavby, která se pohybuje v časovém úseku zhruba tří měsíců při dodržení všech náležitých pracovních postupů. Ohromeni budete však především  minimálními energetickými nároky na vytápění.

Autor: Ovelos

Rozhodněte se pro odbornost  a zkušenosti společnosti OVELOS a nechte si navrhnout a postavit  dřevostavbu na míru,  která bude naplněním vašich tajných představ o spokojeném, útulném a energeticky šetrném bydlení.

Autor: Ovelos