Tak takovou kuchyň na odstřel jsme dlouho neviděli. Náš čtenář Martin i jeho žena z ní už byli opravdu nešťastní. A proto se rozhodli s tím konečně začít něco dělat. Protože splácejí hypotéku, jejich hlavním přáním bylo, aby předělání kuchyně bylo co možná nejlevnější. A to bylo pro designérku Zuzanu Bernasovskou velkou výzvou.

Designérka se podívala na fotky současného stavu kuchyně jen jedním okem a hned věděla, co s tím. „Už nějaký čas jsem plánovala, že někde použiji samolepicí panely, které vypadají jako obkládačky. Vyrábějí se v hezkých barevných vzorech a fakt mě baví,“ popisuje Zuzka.

A proměna začala. Tým strhával tapety, natíral a lepil. „Bylo mi líto, že nám celkový dojem kazí původní pracovní deska – kuchyň je už dost zničená a chvílemi jsme měli strach, aby se nerozložila,“ popisuje Zuzana. Do desky nakonec bylo třeba investovat. „Musela jsem sice naše kluky produkční chvíli přemlouvat, ale nakonec souhlasili. Martin byl rád, vždyť ušetřil za truhláře. Deska tomu dala opravdový šmrnc!“

Pokud vás naše proměna zaujala, sledujte i další díly seriálu Bytová revoluce.

Titulka
Autor: Nové proměny bydlení

Další skvělé proměny a vychytávky najdete v aktuálním čísle měsíčníku Nové proměny bydlení nebo na webu!