Taky patříte k těm, kteří by si po návratu ze zaměstnání domů rádi vydechli a třeba hodinu na nikoho nemluvili? Tato touha stála za revoluční proměnou půdy, z níž designérka časopisu Nové proměny bydlení Zuzana Bernasovská vytvořila správnou mužskou zašívárnu pro manažera Martina.

Přál si mít doma místo, kde ho jeho žena a dvě malé dcerky jen tak nenajdou. Při úvodní schůzce se svěřil, že rád cestuje, a postupně pak se Zuzanou objevovali poklady, které by této proměně mohly dát správný cestovatelsko-bohémský charakter.

Stará truhla i nový sedací pytel

Základem proměny byla parádní hamaka, která už na půdě visela. Středomořská modrá barva na štítové stěně sem přinesla doslova vůni mořského pobřeží. A pak už si Zuzana poradila tak, že míchala Martinovy rodinné kusy s inspirací z obchodů. Vedle staré truhly nebo cestovního kufru tak najdete třeba v současné době velmi oblíbený sedací pytel, neboli fatboy, který by tu rozhodně neměl chybět, i když se po nafocení zatím vrátil do obchodu. Martin si prý na něj bude šetřit.

Vychytávky

Pobaví vás věšák na skleničky vyrobený z kovových hrabiček? Nebo knihovna z natřených, ale pěkně rozvrzaných štaflí? Pak jste možná právě objevili revoluční nápady i sami pro sebe. Možná že vaše revoluční proměna může trvat i méně než 3 hodiny a stát méně než 3000 Kč – dejte nám vědět!

Další skvělé proměny a vychytávky najdete v aktuálním čísle měsíčníku Nové proměny bydlení nebo na webu přímo ZDE!

Aktuální vydání časopisu Nové proměny bydlení
Autor: nové proměny bydlení