Na internetu se objevilo před pár dny, už teď má ale více než dvanáct milionů zhlédnutí. Není divu. Právě teď je totiž více než aktuální. Podzim je tu a listí padající ze stromů zasypává prostor pod nimi i v širokém okolí.

Tam ho ale dlouho nemůžete nechat ležet. Je třeba ho pravidelně odstraňovat. Kdybyste čekali, až opadá celý strom, začalo by ve vlhkém počasí rychle zahnívat a vám by na jaře zbyly jen oči pro pláč a trávník s holými místy k tomu.

Jenže kde vzít potřebný čas, kterého nikdo z nás nemá nazbyt. Každý, kdo má zahradu nebo třeba jen trávník okolo domu, dobře ví, že zbavit se všudypřítomného listí není zase až tak snadné. Alespoň tak tomu bylo v minulosti. Díky jednoduchému triku to teď ale zvládnete během pár minut. A stačí vám k tomu jen větší kus lepenky. Přesvědčte se sami!

Video
Video se připravuje ...

Na to, abyste rychle zbavili svůj trávník všeho spadaného listí, vám stačí jen kus papírové krabice. Facebook/April Medlen

A že nevíte, co se vším tím shrabaným listím dělat? Založte si kompost! Právě teď je na to ta nejvhodnější doba. Praktické rady, jak na to, najdete ZDE >>