O šampionech jednotlivých deseti kategorií 2. kola soutěže NEJ pes rozhodovalo hlasování čtenářů Blesk. cz., kterého se zúčastnilo až 20 tisíc psích fandů.

Do prodejny Zvěrokruh v pražských Štěrboholech dorazilo najednou pět z deseti vítězů a gratulace přijímali od nejkrásnějších žen Česka. Rukou a tlapkou jim potřásla modelka a moderátorka Eva Aichmajerová, Miss ČR 2001 Diana Kobzanová a Česká Miss 2007 Lucie Hadašová.

Všichni vítězové využili možnost vyměnit na místě své výherní poukázky za pelíšky různých velikostí, patnáctikilové balení superprémiových granulí Purina Proplan a další zboží pro své pejsky dle svého výběru.

327693:gallery:true:true

327692:gallery:true:true

 

Fotogalerie
7 fotografií

Majitelům šampionů druhého kola osobně pogratulovala i Eva Aichmajerová, která na předávání dorazila i se svou sedmiletou fenkou Pralinkou, která je křížencem labradorského retrívra a kterou také přihlásila do naší soutěže. "Můj pes není čistokrevný a nemůžu ho proto přihlásit na žádnou výstavu. Tahle soutěž mně konečně umožnila svého pejska ukázat," napsala nám Eva.

Eva Aichmajerová přišla výhercům pogratulovat i se svojí Pralinkou.
Autor: Zbyněk Pecák

Diana Kobzanová s sebou bohužel svojí fenku bulteriéra Miu nemohla přivézt, je prý totiž v nemocnici. O to víc se však věnovala ostatním pejskům, a to i těm plyšovým, ale hlavně malému Swayovi, který ji pravděpodobně okouzlil. Ostatně jako každého z nás.

Výhercům přišla pogratulovat i Diana Kobzanová.
Autor: Zbyněk Pecák

Miss Česka roku 2007 Lucie Hadašová bohužel vzhledem ke svému pracovnímu vytížení své dva jorkšírské teriéry  také nepřivedla, v prodejně se však nemohla odtrhnout od zakrslých králíčků.

Lucie Hadašová se v prodejně Zvěrokruh, kde se předávání cen konalo, nemohla odtrhnout od zakrslých králíčků.
Autor: Zbyněk Pecák