Svého pejska nebo pejsky můžete přihlásit do devíti kategorií rozdělených do tří kol. Chybět nebude ani kategorie pro štěňátka, nejakčnější psí fotografie, největší psí elegány, nebo ‘maxipsy‘. O tom, kdo v jednotlivých kategoriích zvítězí, rozhodnou sami čtenáři Blesk.cz v hlasování. Vítězové jednotlivých kategorií se pak v červnu utkají o titul NejPes Česka, kterého ve velkém finále vybere odborná porota během speciálního psího dne. Superšampión a jeho páníček získají odměnu 50 000 korun.

Oproti loňskému ročníku jsme připravili mnoho vylepšení. V každém kole bude i čtvrtá, bonusová kategorie, ve které budou soutěžit ‘útuláčci‘, tedy pejsci, kteří v útulku na svého páníčka teprve čekají. Zbrusu nová je i grafika, nebo například možnost vkládání videa do profilu pejska. A protože nám na vašem názoru opravdu záleží, rozhodli jsme se nechat o deváté kategorii rozhodnout samotné pejskaře. Své návrhy pište na e-mailovou adresu nejpes2010@ringier.cz.

V roce 2009 se nám během soutěže NejPes Česka podařilo společně vytvořit největší galerii psů v historii českého internetu a soutěže se zúčastnilo skoro dvacet tisíc psů. Pokud jste loni nevyhráli, právě teď máte jedinečnou šanci to napravit. Vždyť NejPsem Česka se může stát zrovna ten váš nejlepší přítel. Pro další informace o soutěži a podrobná pravidla sledujte Blesk.cz. Těšíme se na vaši účast!

nejPes 2010
Autor: Blesk.cz

Vstup do diskuse
Autor: Blesk.cz