A kdo se může přihlásit?

Výzva kutilů je určena pro všechny, kteří mají šikovné ruce a dobrý projektový nápad. Rádi něco vlastnoručně tvoří a přestavují. Pokud se do práce ponoříte natolik, že nevnímáte okolní svět a pila, hřebíky či štětce jsou vašimi nejbližšími přáteli, tak přesně vás hledáme. Možná právě vy jste novým Mistrem Kutilem.

Máte-li v plánu letos přestavět chatu, zrekonstruovat kuchyň nebo postavit podzemní garáž, je tato výzva dělaná přesně pro vás. Nápad i samotná realizace projektu je to, co bude ve finále rozhodovat. Své projekty posílejte od 1. dubna do 31. května na www.mistrkutil.cz. Společně s přihláškou je nutné zaslat i popis toho, co budete dělat. Váš projekt musí být maximálně v začátcích či v hlavě, nicméně nesmí být těsně před dokončením. Důležitou podmínkou pro soutěžící je, že svůj projekt musí dokončit do konce srpna 2017.

Postoupí pět nejlepších

Ze všech přihlášek postoupí přímo do finále jen pět projektů.  Nejhezčí na celém projektu je pocit dobře odvedené práce vlastními rukama, což potvrdí každý kutil. „Přihlášené projekty z minulého ročníku nás potěšily rozsahem, kvalitou a nutnou znalostí kutilů z vícero oblastí. Už teď jsem zvědavý, kam se v letošním ročníku posuneme,“ říká jeden z porotců David Kolář, marketingový ředitel Hornbachu.

Každý z 5 finalistů dostane šanci svůj projekt představit prostřednictvím několika videí, a to hned třikrát. Videa budou z různých stádií projektu a kutil tak jejich prostřednictvím seznámí veřejnost se svými plány, postřehy a samotným vývojem stavby. Všech pět finalistů vyhraje.  Mezi sebe si rozdělí vouchery na nákup do Hornbachu. Vítěz 7. ročníku vyhraje poukázku na 100 000 Kč, druhý v pořadí na 50 000 Kč, třetí na 30 000 Kč, čtvrtý na 15 000 Kč a pátý na 5 000 Kč. Více na www.mistrkutil.cz.