Že ještě nevíte, o čem je řeč? O aktuálním hitu - CEWE FOTOKNIZE. Kronika života složená z naskenovaných starých a již dávno zapomenutých fotografií a dokumentů, vzpomínky na společně strávené chvíle a neopakovatelné zážitky, první úsměvy, krůčky a slovíčka „máma“ vašeho dítěte, první rok vašeho školáka s naskenovaným prvním vysvědčením, dětskými obrázky a nejzajímavějšími útržky ze školních sešitů nebo kronika vaší velké rodiny, sportovního oddílu, života vaší ulice či pracovního kolektivu.

CEWE FOTOKNIHA - pozor na nekvalitní napodobeniny
Autor: FOTOLAB.cz

To je pouze pár námětů z již realizovaných CEWE FOTOKNIH, které někomu udělali a při každém prohlížení dělají a budou i v budoucnu dělat radost.

CEWE FOTOKNIHA nepotřebuje mnoho reklamy, šíří se hlavně předáváním informací mezi lidmi, kteří ji u někoho viděli. CEWE FOTOKNIA je velice úspěšný produkt a to je i důvod, proč se její výrobu dnes snaží mnoho firem napodobit. A zde může nastat velké zklamání, kdy váš čas strávený přípravou fotoknihy zničí nekvalitní „garážová“ výroba.

CEWE FOTOKNIHA - pozor na nekvalitní napodobeniny
Autor: FOTOLAB.cz

„Špatný tisk a nevhodný levný papír, špatná nebo rozpadající se vazba knihy, vypadlé, chybějící nebo zpřeházené stránky….to je bohužel výčet nejčastějších stížností ze zákaznického oddělení folaboratoře CeWe Color FOTOLAB od nešťastných zákazníků, kteří v domnění, že se jedná o originální CEWE FOTOKNIHU nechali svoji knihu zpracovat u jiného „garážového“ výrobce a zažili nad výsledkem své práce velké své zklamání,“ říká Petr Tureček z FOTOLAB.cz.

„Pro normálního zákazníka je velice těžké vyznat se v současné nabídce výrobců fotoknih. To je i důvod, proč naše fotoknihy nabízíme a vždy budeme nabízet pouze pod obchodní značkou CEWE FOTOKNIHA. Každý tak získá naprostou jistotu kvality, kterou značka  CEWE FOTOKNIHA, vyráběná již od roku 2005 v nejmodernějších fotolaboratořích po celé Evropě včetně Prahy, představuje.

Nezapomínejte také na to, že hodnota vaší CEWE FOTOKNIHY poroste s jejím stářím a to je velký důvod, proč se má cenu kvalitou vaší knihy zabývat. Ukázky originálních CEWE FOTOKNIH a zdarma plnou verzi programu na přípravu naleznete zde.

Fotogalerie
9 fotografií