CEWE FOTOKNIHU se 100% garancí vrácení peněz si dnes prakticky může nechat vyrobit opravdu každý. Stačí k tomu počítač, fotografie v digitální podobě nebo naskenované obrázky a speciální program, který je v plné verzi a zcela zdarma ke stažení na stránkách www.cewe-fotokniha.cz . V programu si z Vašich fotografií, naskenovaných obrázků a vlastních textů sestavíte vlastní CEWE FOTOKNIHU, kterou po dokončení přes internet odešlete do fotolaboratoře k výrobě. Můžete si Vámi připravenou CEWE FOTOKNIHU také vypálit na CD a objednat prostřednictvím některé fotosběrny nebo prodejny, např. FOTOLAB.cz.

Vytištěnou a profesionálně svázanou CEWE FOTOKNIHU si vyzvednete cca za týden ve Vámi zvolené fotosběrně nebo si ji necháte na dobírku poslat na Vámi udanou adresu. Pokud nebudete s výslednou podobou vaší CEWE FOTOKNIHY spokojeni, můžete ji do 7 dnů od převzetí vrátit a dostanete zpět 100% zaplacené částky.

CEWE FOTOKNIHA
Autor: CEWE FOTOKNIHA

Než si svoji první CEWE FOTOKNIHU zhotovíte, inspirujte se v největší galerii vzorových CEWE FOTOKNIH na světě, která vznikla díky mezinárodní soutěži Česko-Slovenská CEWE FOTOKNIHA roku 2011. Naleznete zde přes tři tisíce tematicky roztříděných knih, které soutěží o titul CEWE FOTOKNIHA roku 2011. A pokud se nebudete chtít pouze inspirovat, udělejte někomu radost a věnujte některé CEWE FOTOKNIZE svůj hlas. Uděláte tím nejenom radost autorovi soutěžní knihy, kterého posunete blíže do finále o zájezd za 100,-Kč a další ceny, ale FOTOLAB.cz ho také promění na 1 Kč, kterou věnuje nadaci dětské onkologie Krtek a domovu pro důstojné stáří Sue Ryder .

Soutěž Česko-Slovenská CEWE FOTOKNIHA roku 2010 pomalu končí. Děkujeme všem soutěžícím za účast, hlasujícím za hlasy a již nyní Vás zveme k účasti na novém ročníku, který odstartuje 1. 6. 2012.