Předseda poroty Peter Nagy a členové VIP poroty, mezi které patří například České Miss posledních let, Gabina Partyšová, Vladimír Šmicer nebo F.A.Brabec,  již v lednu vyberou Česko-Slovenskou CEWE FOTOKNIHU roku 2011.

Stejně jako v loňském roce bude vítězná CEWE FOTOKNIHA zvolena transparentně pod dohledem televizních kamer a novinářských fotoaparátů za pomoci míčků vhazovaných do průsvitných válců u jednotlivých finálových CEWE FOTOKNIH. Do finále se dostanou vítězné CEWE FOTOKNIHY z internetového hlasování a měsíční tipy poroty. Vítěz získá poukaz na zájezd dle vlastního výběru v hodnotě 100.000 Kč, odměna ale nemine ani autory dalších devíti vítězných CEWE FOTOKNIH, kteří získají hodnotné ceny od partnerů soutěže – zpáteční letenky  od Travel Service, herní konzoli a hry Disney, digitální fotoaparáty nebo svatbu na Petříně od ABL.

Česko-Slovenská CEWE FOTOKNIHA roku 2011
Autor: CEWE FOTOKNIHA

Zvolte si svoji CEWE FOTOKNIHU roku 2011 a posuňte vybraného tvůrce fotoknihy do velkého finále. Neuděláte tím radost pouze autorovi některé z více jak tří tisíc soutěžních knih, ale každý Váš hlas promění pořadatel soutěže FOTOLAB.cz na peníze (1 hlas = 1 Kč) a předá je v rámci finále v poměru 50:50 nadaci Krtek, která plní přání a dělá radost onkologicky nemocným dětem, a domovu Sue Ryder, ten zase zpestřuje život seniorům stojícím často na okraji zájmu charitativních organizací.

Hlasovat a rozdávat radost můžete na stránkách www.cewe-fotokniha.cz až do 6. ledna 2012.

Fotogalerie
11 fotografií