Každá CEWE FOTOKNIHA je našim osobním sluníčkem a knihou vzpomínek na krásná období našeho života. Život však s sebou nepřináší pouze dny plné sluníčka a dobré nálady, ale i dny plné mraků a bolesti. Pokud tyto dny v našem životě nastanou, musíme si pro ně sluníčko sami obstarat. Budeme moc rádi, když společně s námi pomůžete najít sluníčka těm, kteří je právě hledají a potřebují k tomu pomoc náš ostatních.

Rozhodli jsme se, že za každý hlas, který dáte jakékoli soutěžní CEWE FOTOKNIZE v soutěži Česko-Slovenská CEWE FOTOKNIHA roku 2011 věnujeme za Vás 1 Kč na hledání sluníček. Vybrali jsme si 2 organizace, kde máme na základě našich zkušeností 100% jistotu, že budou vybrané peníze opravdu smysluplně využity. Vás hlasování nestojí žádné peníze, pouze trochu Vašeho času.

Vybranými organizacemi, kam rozdělíme v poměru 50:50 celou částku jsou:  KRTEK, nadační fond dětské onkologie a Domov Sue Ryder, který je domovem pro důstojné stáří. Vybrané částky proměněné z Vašich hlasů budou předány při příležitosti finále soutěže Česko-Slovenská CEWE FOTOKNIHA roku 2011 koncem ledna 2012.

Hlasovat a tudíž přispívat můžete až do 15. ledna 2012. Za každý hlas pro libovolnou CEWE FOTOKNIHU za Vás zaplatí CeWe Color – FOTOLAB, výrobce CEWE FOTOKNIHY, 1,-Kč. Můžete hlasovat opakovaně, v jeden den však pouze 1x.

Váš hlas udělá kromě vybraných peněz radost i někomu dalšímu. Internetové hlasování určí CEWE FOTOKNIHY pro velké finále, ve kterém jeden z majitelů soutěžní CEWE FOTOKNIHY získá zájezd za 100.000,-Kč a další hodnotné ceny od partnerů soutěže.

Fotogalerie
13 fotografií