Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Bitva o NEJ chatu a chalupu: Zbývá už je 9 dní!

/
  • Ať už je to stará chalupa, nebo chata u lesa, každá má osobitý půvab. Přihlaste i tu svou do soutěže o 100 000 korun!
    6. srpna 2010 ● 12:52

    Unikátní soutěž o NEJ chatu, chalupu a vychytávku vrcholí! Pokud do bitvy o 100 000 korun chcete zapojit i vy, máte nejvyšší čas. Uzávěrka pro registraci je v neděli 15. srpna, zbývá tedy už jenom 10 dní!

    „Je opravdu na co se koukat. Člověk žasne, jak jsou někteří vynalézaví a šikovní! Hlavně se mi moc líbí věci nezvyklé a odvážné navzdory všem konzervativcům,“  hodnotí v diskuzi dosavadní průběh soutěže jeden z jejích účastníků.

     

    Přebijte svou chatou či chalupou ty ostatní!

    ...ale klidně ji může porazit i půvabná chatka v zahrádkářské kolonii...
    Autor: Chaty a chalupy
    Ano, čtenáři Blesk.cz nasazují do bitvy opravdu „těžké váhy“. Soutěží s malebnými chaloupkami, z nichž některé pamatují i několik staletí. Každá z nich je jiná, každá ukazuje, s jakou láskou je jejich majitelé udržují v plné kráse.

    Velmi pestrá je také skladba soutěžních chat. I ty nejmenší ze zahrádkářských kolonií si to svým půvabem v pohodě rozdávají s mnohem honosnějšími rekreačními staveními! A co teprve skvosty, pamatující začátky českého chatařského fenoménu!

    Nepodceňujte proto svou chalupu nebo chatu a vyšlete ji do bitvy s ostatními. Určitě má také šanci na vítězství!

    Skvosty chalupářské bitvy: Nejstarší stavení má 307 let!

    Skvosty chalupářské bitvy: Nejstarší stavení má 307 let!

    Čím dál větší kalibry nasazují do unikátní soutěže o 100 000 Kč čtenáři Blesk.cz. Bojují o titul majitelů NEJ chalupy, chaty a vychytávky i se staveními,…celý článek

    Fotogalerie
    3 fotografie

    Zvyšte svoje šance, přihlaste samostatně i vychytávky!

    O nekonečné šikovnosti a důvtipu českých kutilů zase svědčí samostatná kategorie „vychytávky“.  I vy si jimi můžete výrazně zvýšit své šance na vítězství – můžete totiž soutěžit ve více kategoriích současně!

    ...nebo jedna z mnoha vychytávek, jako třeba tato zahradní udírna.
    Autor: Chaty a chalupy
    A co je to vychytávka? Vlastně všechno, co činí vaši zahradu, chatu či chalupu jedinečnou. Může to být třeba klasická kadibudka, zahradní trpaslík, pěkné posezení,  pergola, bazén nebo jezírko, udírna… Fantazii se prostě meze nekladou!

    Máte také chalupu, chatu nebo vychytávku, na kterou jste pyšní? Pak neváhejte a přihlaste ji do soutěže! Pošlete fotky, popište své stavení a nezapomeňte připsat, kde se nachází:

    Autor: 

Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy