Údělem lidí od cirkusu je být každý týden někde jinde. Principál Jaromír Joo má ale jistotu, že ať je na kterémkoliv místě republiky, vždycky má svou chalupu pár kroků od manéže. A nepotřebuje ani stěhováky. Když se jede na další štaci, zapřáhne ji se vším všudy za tahač a za pár hodin už bydlí někde jinde.

Chalupa na čtyřech kolech má veškerý komfort

Když vstoupíte dovnitř, překvapí vás komfort, jaký principálova chaloupka nabízí. Posadí vás do kožené sedačky, u luxusní kuchyňské linky vám jeho žena Marcela uvaří kávu. K dispozici je i velká lednice. V obýváku je také televizní a hi-fi koutek. Za dveřmi do další části se skrývá koupelna a ložnice.

Obýváku pojízdné chalupy vévodí červená kožená sedačka.
Autor: Jaroslav Volný
V obýváku nechybí ani luxusní kuchyňská linka a kožená sedačka.

Místa je tu dokonce víc, než v běžném panelákovém 2 + KK. Po zaparkování stačí vysunout boční část, která zvětší obývák. Nad vstupními dveřmi se dá vytáhnout sluneční pergola, která zastiňuje letní terasu.

„Jsme úplně soběstační, nepotřebujeme vlastně žádné instalační  přípojky,“ říká Jaromír Joo. „Vodu máme v nádržích, elektřinu dodávají baterie. A pomáhají i solární panely na střeše.“

Že vaše chata nebo chalupa kola nemá? Určitě je ale také zajímavá! Neváhejte, a pošlete její fotky do unikátní soutěže o NEJ chalupu, chatu a vychytávku. Soutěží se o 100 000 korun a třeba právě vy zvítězíte!

Autor: 

Stále otevřené dveře hlídá tygřice s pumou

Návštěvníky možná překvapí, že dveře do jeho bytu na kolech jsou stále dokořán. „Musím je mít otevřené, i když venku mrzne. Poslouchám, co se venku děje. Slyším, i když prší. Ten déšť, bubnující na střechu, to je paráda,“ zasní se.

Nezvaných hostů se Jaromír Joo ovšem bát nemusí. Zatímco jiní si pořizují hlídacího psa, jemu chalupu střeží skoro metráková sibiřská tygřice a mladá puma Vanči.

„Když jsme vystupovali v Hong Kongu, šel jsem se pobavit herny. Najednou začal automat blikat, že jsem vyhrál pětisetnásobek jackpotu! A pořád vykřikoval ,vajči, vajči´. Jak mi vysvětlili místní, znamená to v čínštině štěstí. Přesně v té chvíli mi zavolal syn Patrik, že se nám doma narodila malá puma. O jménu tedy bylo rozhodnuto,“ usmívá se principál.

Fotogalerie
6 fotografií