Sousedé jí kvůli její zálibě v tvarovaní stromů začali přezdívat „Střihoruký Edward“. „Koupili jsme před devíti lety starou chatu, kterou jsme začali postupně zvelebovat podle svých nápadů. Manžel chtěl zlikvidovat starý keř. To jsem nedovolila a začala ho tvarovat,“ vypráví o počátcích své vášně paní Božena.

Dnes vypadá jejich zahrada jako zámecký park. „Práce na ní je pro mě ta nejlepší relaxace,“ říká její majitelka. Pracuje jako interní auditorka zahraniční firmy a jak dodává, jde o psychicky velmi náročné zaměstnání. „Ale určitě si najdu čas i na další aktivity, jako je třeba turistika, houbaření nebo lyžování…“, dodává.

Pro její zálibu ve tvarování keřů začali sousedé Boženě Bolfové přezdívat "střihoruký Edward".
Autor: Chaty a chalupy
Pro její zalibu ve tvarování stromků začali Boženě Bolfové sousedé přezdívat "střihoruky Edward".

Vítězství slavila se svým hlasovacím týmem

První místo v soutěži ji zajistil tým, složený z rodiny a kamarádů. Ten organizoval hlasování a až do poslední chvíle posílal jednu SMS za druhou. A tak ani oslavy zaslouženého vítězství vychytávky Boženy Bolfové nemohly probíhat jinak, než v týmu.

Vítězka mu nechala jako překvapení upéct pravý valašský frgál obřích rozměrů a jak je vidět na fotografiích z oslavy, ani na šampaňském se nešetřilo, teklo proudem! „Radost z výhry jsem neměla jen já, ale i celá moje rodina a přátelé,“ říká.

„Chci také poděkovat všem, kteří mi posílali hlasy. Stejně jako mé největší soupeřce, která soutěžila se svým ,posezením u krbu´. Byl to vyrovnaný, i když adrenalinový souboj, jenže vyhrát mohla jen jedna z nás. Ale určitě mě inspirovala, vždyť takové pěkné posezení na své zahradě postrádám,“ vzkazuje Božena Bolfová.646750:gallery:true:true

Fotogalerie
5 fotografií