Je reálné ušetřit až 30%?

Pokud by existoval způsob, jak ušetřit 30% za topení, každý majitel domu by ho jistě rád znal. Dobrá zpráva je, že to jde - řešení je již na světě a opravdu funguje. "Když si představíme dům, kde obyvatelé za topení vydají kolem 35 tisíc ročně, lze touto metodou izolace každý rok ušetřit až 10 tisíc korun.

Spořit můžete už za tři hodiny
Znáte z televizních pořadů Rady ptáka Loskutáka a Receptář prima nápadů
Autor: IP IZOLACE POLNÁ

Představte si, že sedíte pohodlně v obýváku, koukáte na oblíbený film a než skončí, máte izolaci hotovou. Bez námahy, nepořádku a v super kvalitě. Nehádáte se s řemeslníky, hodiny neuklízíte celý dům a máte jistotu, že cokoli budete chtít, je předem splněno.

Je to možné? Ano pokud si vyberete zkušené odborníky, co mají s touto službou mnohaleté zkušenosti a chtějí klientovi opravdu pomoci ne ho okrást a prodat mu podřadné produkty nakoupené z druhé ruky.

MAGMARELAX ECO® - nejlepší vlákno na světě

ukázka vlákna magmarelaxu při zvětšení mikroskopem. Izolační vlastnosti jsou o 15 % lepší.
Autor: IP IZOLACE POLNÁ
MAGMARELAX ECO® je velmi vhodný a doporučovaný systém do prázdných a dutých stropů. Jedná se o foukanou minerální izolaci na bázi skla. Je ekologický, protože pojiva neobsahují látky z ropných produktů. Jeho vlákno je na prvním místě v izolačních schopnostech.

Nová technologie výroby zajistila vlákno bez hydrofobních štěpů a tedy jeho izolační vlastnosti jsou téměř o 15 % lepší než všechny dosud používané vláknité izolace. Pokud chcete mít zaručený výsledek, na vláknu nešetřete. Použijte to nejlepší a hlavně originál, žádné napodobeniny. 15 % je totiž v praxi velký rozdíl.

Je to opravdu zdarma?
SSM stropní systém MAGMARELAX - Pokud strop nemá dutinu, lze snadno vytvořit novou podlahu s izolační vrstvou
Autor: IP IZOLACE POLNÁ

Ano, opravdu je. Chce to jen změnit úhel pohledu na to, co nám radí většina řemeslníků: "Vyměň okna, oprav dveře, udělej fasádu. Vezmi 200 až 300 tisíc ze svého stavebního spoření a já ti udělám super cenu." Je to ale vážně nejvýhodnější metoda? Bohužel ne. Ukázalo se, že nejvýhodnější je izolovat strop. Teplo stoupá  vzhůru a ve velké míře utíká stropem bez užitku pryč.

A právě v tom spočívá vtip: izolace stropu je nejlevnější a navíc přinese okamžitou úsporu tepla. Pokud zateplíte strop, je možné dosáhnout až 30% úspor. Díky tomu máte peníze investované do izolace stropu za čtyři roky zase zpět. Dá se tedy říct, že je toto řešení opravdu zdarma.

Jak nepodlehnout kouzlu internetu

Internet nám přináší velké výhody, ale také  rizika. Dobrá prezentace dodává na důvěryhodnosti i firmám, které ve skutečnosti fungují jen krátce. Ty se pak tváří jako zkušení matadoři a opisují informace od větších konkurentů. Nabízejí skvělé ceny a výhodné nabídky a je jednoduché se nachytat. Jak se této chyby vyvarovat a zajistit si skutečně zkušeného dodavatele?

Nejlepší je se podívat do obchodního rejstříku, např. na www.justice.cz, a zjistit ve kterém roce firma vznikla. Tisíce zákazníků se nedají sehnat za rok ani za čtyři roky. Každý opravdu zkušený řemeslník vám řekne, že praxi získal až po 8 - 10 letech.

Není nad čím váhat

Zajistěte si izolaci stropu ihned, každý rok platíte za energii více a více a zbytečně si zhoršujete svou finanční situaci. Chytré je využít období výhodných cen od dubna do srpna - než začne izolační sezona a firmy zdraží své služby.

Chybu neuděláte výběrem společnosti IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o. Nabízí prodlouženou záruku 10 let a měření termokamerou zdarma. Vznikla již v roce 1995, má více než 12 tisíc klientů a s minerální foukanou izolací mají její zaměstnanci nejdelší zkušenost na českém trhu. Za informaci o službách navíc nedáte ani korunu, získáte je na bezplatné lince 0800 100 533 nebo na www.ippolna.cz.

Komerční prezentace