Proč je tenhle na pohled docela obyčejný věžák, postavený v roce 1965,  takovým tahákem pro světové celebrity? Je odtud nádherný výhled na město. Jde navíc o nejvyšší dům v celé luxusní čtvrti – postavit podobné totiž úřady později už zakázaly.

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se, kde bydlí nejvíce celebrit pod jednou střechou na světě Youtube.com

V tomhle věžáku v západním Hollywoodu bydlí nejvíce celebrit pod jednou střechou na světě
Autor: Profimedia.cz
Nejnovějším „přistěhovalcem“ je herečka Courtney Cox. Pořídila si tady nedávno apartmán za 2 miliony dolarů o ploše 155 m2.  Jeden z nedražších  bytů má zase zpěvačka Cher, která si tu koupila exkluzivně zařízenou rezidenci za 5 milionů dolarů.

Za sousedy mají  kromě již zmíněných celebrit například Matthewa Perryho neboherečku Lidnsay Lohanovou. V minulosti tady bydlel i George Harrison, herec Sidney Poitier nebo boxer Evander Holyfield. Potkat se tu ale mohou s mnoha dalšími celebritami ze světa hudby, filmu i byznysu.

Ve věžáku o 32 patrech jsou momentálně 4 byty k prodeji, takže pokud vám přebývá pár milionů, máte také šanci. Garsonku tady pořídíte za 9,85 milionů korun, nejdražší je potom byt s třemi ložnicemi a koupelnami s plochou 280 m2 za 187,15 milionů korun. K dispozici vám bude také 24 hodin denně diskrétní ostraha, recepce, sauna a posilovna.

Fotogalerie
11 fotografií