Fotoobrazy ze svatby jsou krásnou a trvalou vzpomínkou a zároveň osobitou dekorací na stěnu.

Zvlášť svatebnímu portrétu se během svatby věnuje hodně prostoru a mimo to vznikne jistě i řada vtipných momentek. Právě takové fotografie se hodí na obrazy, které pak atmosféru svatebního dne natrvalo promítnou k vám do bytu. Rodičům nebo přátelům, kterým je věnujete, pak dají hezkou památku.

Profimedia
Autor: Profimedia

Čím jsou dnes fotoobrazy jiné, než byly portréty zavěšené v ložnicích našich babiček?

„Určitě tak rychle nevyblednou a nemusí to být pouze zarámované fotografie pod lesknoucím se sklem. Fotoobrazy se nyní tisknou na plátna a v naší nabídce už jsou kvalitní malířská plátna, která dodají obrazu hloubku a barvám zachovají jiskru. Garantovaná pak může být až dvacetiletá stálost barev i pevnosti plátna,“ popisuje Lukáš Tylchrt, prodejce Obrazů na míru. Dnes si tedy můžete pořídit krásnou a elegantní připomínku vztahu, která hned tak nevybledne.

Obrazy na míru jako nová služba, která se objevila na českém trhu v roce 2010, už prokázala svou kvalitu a v letošním roce společnost podporuje Souboj nevěst. Jako partner soutěže nabízí zúčastněným nevěstám poukaz na jedinečný svatební fotoobraz.

Fotogalerie
4 fotografie