Podařilo se vám během léta vyrazit na zajímavý výlet, do zoo, za příbuznými nebo na dovolenou a přivezli jste si fotografie, které byste si rádi připomínali každý den? Netiskněte je na papír nebo do fotoknih, málokdy je znovu vyhledáte a otevřete. Vyberte ty nejzdařilejší a objednejte si tisk na plátno, vytvořte obraz na míru. Obraz zaplní váš byt vzpomínkami a fotografie splní to, proč jste ji pořizovali – každý den připomene šťastné okamžiky.

Autor: Profimedia

Tisk obrazů na plátno není novinkou. Jen někde ale najdete kvalitu, kterou si pro svůj obraz představujete. Obrazy na míru jsou projektem mezinárodně úspěšné fotobanky Profimedia, která si zakládá na kvalitě a při práci s fotografiemi těží z desetileté zkušenosti. Pro tisk jsou použita pravá malířská plátna, která v kombinaci se zvolenými tiskařskými barvami zajistí jak neuvěřitelnou věrohodnost obrazu, tak i jeho dlouholetou barevnou stálost. Plátna jsou vypínána na dřevěné rámy a to tradiční ruční metodou.

Autor: Profimedia

Objednávat můžete plátna až do jeden a půl metru a ve velikostech narůstajících po pěti centimetrech. Nemusíte se tedy omezovat na tři nebo čtyři standardizované rozměry. Zvolíte si přesně ten, který do vašeho bytu nejlépe zapadne. Zda tomuto rozměru zaslaná fotografie odpovídá, ověří kontrola dělaná vždy ještě před tiskem.

Autor: Profimedia

Obrazy na míru jsou i oblíbeným dárkem. Můžete zakoupit poukaz na výrobu obrazu nebo věnovat už hotový obraz. K výrobě obrazů samozřejmě patří i jejich doprava na jakoukoli zvolenou adresu v Čechách i na Slovensku.

Další informace na:

www.obrazynamiru.cz, 800 900 220


 

Fotogalerie
3 fotografie