Odvažte se a buďte „in“!

Také používáte půdu jen k ukládání starých krámů, nepotřebných věcí nebo k sušení prádla? Také vám úklid v podkroví nic moc neříká? Pak pro vás máme chytré řešení – SWEET LOFT společnosti IP POLNÁ.

Příjemné posezení s přáteli.
Autor: MAGMARELAX ®

Jde o nápadité zvětšení obytné plochy o půdní prostor. SWEET LOFT hravě promění obyčejnou půdu v dětský ráj s lezeckou stěnou, chlapskou trucovnu, posilovnu nebo příjemné relaxační centrum, jako stvořené k poklábosení s kamarádkami. Že to není jen tak? Že to stojí fůru peněz? Nesmysl. Je to zadarmo a hotovo je za pár hodin. Zapomeňte na úředního šimla. Vše bez papírování, žádostí a povolování! 

Útulný budoár za pouhý den

Než do domu pustíte řemeslníky, je dobré půdu vyklidit. Stejně už si o to dávno říkala. I kominík při revizi hrozil pokutou. Haraburdí patří do sběrného dvora. Pak přijdou ke slovu odborníci. Pomocí moderní technologie postaví na půdě rovnou podlahu, jako když střelí. Vše je překontrolováno laserem. Je to jednoduchá, lehká, avšak pevná skládačka. Základem je rošt z lamel a OSB desek. Vytvoří pod novou podlahou dutinu vysokou 25 centimetrů. Tam se zafouká tepelná izolace MAGMARELAX® ECO. Sněhobílá minerální izolace pozoruhodných izolačních vlastností klade důraz na ekologii. Bílá barva dokládá čistotu materiálu, neobsahuje žádné ropné produkty a jiné škodliviny. I při výrobě je vysoce šetrná k přírodě.

Montáž stropního systému MAGMARELAX ® s foukanou minerální izolací.
Autor: MAGMARELAX ®

Zafoukaná dutina pod podlahou se zaklopí OSB deskami na pero a drážku. Tepelná izolace podstatně zvýší komfort bydlení. Udrží totiž v domě teplo. Ušetříte až třetinu nákladů na topení. Jednou větou – SWEET LOFT v zimě hřeje, v létě chladí.A ještě bonus! Minerální izolace skvěle tlumí zvuk a chrání byt proti ohni. Izolování půdy trvá zhruba tři hodiny.

Modré z nebe a všechny barvy světa

Barevný nástřik korunuje dílo. Nanáší se na dřevěné konstrukce - trámy, prkna a latě. Barevnou změnu dozná i vnitřní strana krytiny. Speciální technologie nástřiku zaručí, že se barva nedostane škvírkami na venkovní stranu.

Dětská herna.
Autor: MAGMARELAX ®

Trendem letošního léta je právě žlutá a „oceánově“ modrá. Pastelové odstíny jsou velmi estetické, příjemné pro oko a hlavně působí vesele.

Majitel firmy IP POLNÁ Ing. Radim Vaněk má také SWEET LOFT doma. „Využívám ho jako osobní tělocvičnu a posilovnu,“ říká s nadšením. „Ale způsob užívání může být hodně pestrý. Třeba moji kamarádi z práce si na půdě vytvořili hernu pro děti. Je to velká výhoda, zvláště za nepříznivého počasí. Když na jaře, v létě nebo na podzim prší, mají si děti stále kde hrát a nehrozí jim žádné nebezpečí,“ vysvětluje.

Bezpečná a veselá herna pro děti
Autor: MAGMARELAX ®

A je to zadarmo!

Určitě. SWEET LOFT díky kombinaci tepelné izolace podlahy je finta, která investici během 4 -5 let zaplatí z úspor na vytápění. Poměrně přesnou kalkulaci si sami můžete vypočítat na webové stránce nebo zavolat na bezplatnou telefonní linku 800 100 533. Odborníci rádi poradí a pomohou.

Využijte vhodného ročního období a také probíhající akce! Ještě dnes klikněte na www.magmarelax.cz/puda a vyplňte nezávaznou poptávku.

Uvidíte, že se vám díky SWEET LOFT splní mnohá tajná přání!

 

AKCE PRO VÁS:

Využijte 15% slevu do konce srpna 2012 a zařaďte se do slosování o relaxační pobyt.