Švýcarští designéři Marisa Lab přišli s unikátní novinkou. Jejich Cocoon 1 nabízí všem samotářům jedinečnou možnost úkrytu. Tato bublina v lidské velikosti umožňuje relaxaci uvnitř bytu a domu či v exteriéru. S přídavnými díly se dá zavěsit na strom nebo umístit do vody.

Fotogalerie
3 fotografie

Za celým nápadem stojí inspirace dětským světem. Cocoon 1 je prostě vše, po čem jsme jako malí toužili. Osobní prostor, ve kterém se můžeme oddávat jen svým snům a představám. Designéři tuto představu dotáhli do detailu a vnitřní vybavení bubliny se proto nápadně podobá dětské stavebnici. 

Je vytvořena pro všechny lidi, kteří chtějí mít chvíli sami pro sebe i v rušném prostředí. Bublina Cocoon 1 proto nabízí různé druhy využití. K základní verzi, která se dá pořídit za v přepočtu 54 tisíc korun si můžeme zakoupit úložný nebo spací modul. Pro venkovní použití jsou k dispozi díly s mini kuchňkou, ve které se dá plnohodnotně vařit a umývat nádobí.

Coocon je jedinečný pro zahradní použití. Díky zabudovanému napájecí mu zařízení dokáže bez přívodu elektřiny vydat energii na 40 hodin osvětlení a 20 minut vaření. 

 

Zaujal vás tento nápad? Podívejte se na video!