Autor: Ovelos

OVELOS preferuje indiviualitu každého z nás. Každý si může navrhnout dům přesně podle svých potřeb a finančních možností a přitom si za nic nepřiplácí. Prostě jak si vy dům vysníte, tak ho OVELOS postaví. Navíc tento systém je naprosto ekologický. Staví se z čistého, vyschlého dřeva. V materiálu nenajde žádné toxiny, lepidla ani aldehydy a proto je také vhodný pro alergiky, ale i pro běžného uživatele.

Autor: Ovelos

I přesto, že společnost preferuje jedinečnost každého projektu, nebrání se tzv. typovým domům. Společnost disponuje katalogem a k tomu aktuálním ceníkem, který si lze zdarma stáhnout na stránkách www.ovelos.com a nebo si o něj můžete zavolat na bezplatnou linku 800 888 016. Na uvedené zákaznické lince Vám ochotně odpovědí i na Vaše dotazy, které se můžou týkat např.financování, stavebního řízení (které jako záruku, že dostanete kompletní projekt pro potřebu stavebního řízení vyřizují  naprosto zdarma) , výběru správného typu na domu na Váš pozemek  apod. Společnost OVELOS také úspěšně spustila projekt domu 777, který je především zaměřen na úsporu energií – tímto se stává i velmi ekologickým a je určen jak pro rodinu s dětmi, tak pro seniory, zejména díky velmi nízkým nákladům na vytápění u jednopodlažního řešení.

Autor: Ovelos

V čem je tedy je tedy OVELOS jedinečný?

Každopádně takovou variabilitu, jakou poskytuje systém OVELOS nenajdete nikde jinde na českém trhu. Dále nízká cena za použití kvalitních materiálů bez kompromisů. Ekologičnost a rychlost výstavby. Úzká spolupráce s klientem při řešení finančního zajištění stavby. Vstřícný přistup ke každému klientovi, protože si moc dobře uvědomují, že výstavba rodinného domu je pro každého investora životní událost. Proto společnost vřele doporučujeme.

Autor: Ovelos

Více na http://www.ovelos.com/