Dveře mohou být v rovině se stěnou

Skryté zárubně získávají stále na větší oblibě nejen díky svému kvalitnímu technickému zpracování, ale také možnosti zakomponovat dveře do širokého spektra povrchových úprav (HPL, CPL, RAL lak, dýha). Můžeme se rozhodnout, zdali chceme dveře potlačit a skrýt je do plochy stěny, nebo naopak vyzdvihnout a učinit z nich ozdobu místnosti. Se skrytými zárubněmi se dveře stávají součástí stěny a vytváří tak hladkou, jednolitou plochu.

Autor: TWIN, s.r.o.

Maximální udržení tepla a žádné vrzání

Variabilita skrytých zárubní umožňuje osazení dveřního křídla od podlahy až po strop, a to až do výšky 3000 mm. Součástí systému XINNIX je těsnění zamezující úniku tepla a pronikání nežádoucího zápachu, a také zámek s tichým chodem a magnetickou střelkou pro tiché zavírání, které poskytuje dokonalý akustický komfort. Dveře se tak stanou šperkem Vašeho bydlení.

Autor: TWIN, s.r.o.

Design a funkčnost v rovnováze

Technologie skrytých zárubní XINNIX je nejen designovým, ale také funkčním prvkem s dlouholetou životností. Dveře můžete otevírat z líce stěny ven (k sobě) i dovnitř (od sebe). Pokud potřebujete uspořit prostor v místnosti, protože nemáte kam otočné dveře otevřít, pak jsou ideální variantou posuvné dveře se skrytým pouzdrem, které rovněž čisté linie v interiéru zachovají.

Autor: TWIN, s.r.o.

Inspirujte se a objevte možnosti realizace obytných i kancelářských prostor, které Vám společnost TWIN přináší.

Pro více informací o systému skrytých XINNIX: www.skrytezarubne.info

Jak správně vybrat dveře? Více se dozvíte v našem seriálu:

Fotogalerie
4 fotografie